Гората на Kaufland: Активирай Kaufland Card купон, дари точки и засади гора!

Kaufland ще се включи с дарение от фиданки и с доброволчески труд в залесяването на "Новата гора на София", която е разположена на площ от 137 дка в землището на с. Негован в район "Нови Искър“. Клиентите на компанията също могат да се включат в инициативата, като дарят точки за лоялност от своята Kaufland Card.

Kaufland Card

Дари точки, засади гора!

Всеки притежател на Kaufland Card може да се включи в мащабното споделено залесяване на компанията, като дари 150, 100 или 50 точки за засаждане на дърво всяка седмица в периода от 13 март до 2 април 2023 година. За всеки дарени 100 точки за лоялност Kaufland ще засади едно дърво.

Всяка седмица всеки клиент с регистрация за Kaufland Card ще получава в неговия Kaufland Card профил в секция "Моите купони" два купона, с които може да дари точки за лоялност за засаждане на дърво.

С единия купон може да дари 100 точки, а с другия 50 точки. За да дари точките успешно, трябва да активира купона и да го запази активен до края на седмицата на неговата валидност.

Всяка седмица може да се активират и двата купона и да се дарят 150 точки за засаждане на дърво.


Купон на стойност 50 точки

Купон на стойност 100 точки


За да активираш купон, влез в своя профил или се регистрирай


Отговорност

Новата гора на София

Изображение на новопоникнало дръвче в гора

Гората край Негован е част от инициативата "Новата гора на София“ по идея на кмета на София Йорданка Фандъкова, с която Столичната община засажда нови горски масиви в крайградските райони на града като част от мерките за подобряване на качеството на въздуха. Целта е създаване на зелен пояс. Инициативата започна през 2018 г. със залесяване край "Суходол". Ние от Kaufland се включваме в нея в контекста на своята политика за устойчиво развитие и като част от усилията си в посока като част от усилията си да допринася за опазване на околната среда и климата.


Действията носят промяната

Разгледай и други теми, свързани с устойчивите ни политики

 

Околна
среда
Изображение на корони на зелени широколистни дървета на фона на синьо небе

Усилията ни са насочени към ефективно използване на наличните природни ресурси и модерни технологии, към спазване на екологичните стандарти и рециклиране.

Пласт-
маса
Изображение на смачкана пластмасова бутилка на плажа

В рамките на политиката си за корпоративна социална отговорност ние прилагаме обстойна 360-градусова стратегия за драстичното ограничение на пластмасата.

Верига на
доставки
Изображение на жена, която бере кафе

Ние се ангажираме с лоялни бизнес практики, прозрачност, добри условия на труд и живот, съблюдаване на човешките права и екосъобразно поведение.