Нашата концепция за филиалите

Изображение на филиал

Едва ли има по-многопластова тема от тази за недвижимите имоти. Ето защо ние предлагаме индивидуални решения и концепции с нашите хипермаркети за вашето местоположение и спрямо вашите изисквания. Ние сме отворени към работа с разнообразни видове търговски обекти и по този начин създаваме удобство и комфорт за клиентите в различни точки на града. Но нашата гъвкавост отива много по-далеч. Защото без значение дали става дума за незастроена земя или съществуващ имот, за отдаване под наем или покупка – заедно ще намерим правилното решение за съответното местоположение.

Ние не създаваме просто нов хипермаркет, а възможности.
Различните типове хипермаркети

Гъвкавостта при нас е стандарт

"Приземен"

graphic version of Kaufland store

Класиката сред търговските площи впечатлява с изчистен архитектурен дизайн и предлага много пространство. Приземната търговска зона позволява бърз достъп и разполага с паркоместа директно пред имота. Това прави пазаруването още по-лесно и удобно за вашите клиенти.

"Повдигнат"

graphic version of Kaufland store

Искате ли да спестите място и да предложите на клиентите си приятно пазаруване? Какво ще кажете за хипермаркет, който очаква клиентите ви с приземни паркоместа, защитени от дъжд и други метеорологични условия? Търговската зона е разположена непосредствено отгоре и достъпът до нея е бърз и удобен – с асансьор или стълби.

„Паркинг на покрива“ или „подземен гараж“

graphic version of Kaufland store

В много градове пространството често е ограничено и всеки квадратен метър е ценен. И тук ви предлагаме индивидуално решение, при което местата за паркиране са на покрива или в подземен гараж. Филиалът е достъпен за вашите клиенти на нивото на земята и съответно е притегателна сила за спонтанни посетители.

Долу: Kaufland. Горе: Отворено за всякакви идеи.

graphic version of Kaufland store

Kaufland също така се интегрира безпроблемно в различни форми на стради със смесено предназначение. Например в търговски центрове. Над приземната търговска зона има достатъчно пространство за социални услуги, офиси, медицински центрове, а защо не и жилищни имоти.


Примери за филиали

Разнообразието в Kaufland

"Приляга перфектно" е нашето мото. Защото ние намираме атрактивни решения, напълно съобразени с вашите нужди. Вдъхновете се от разнообразните ни идеи!

 

Kaufland store outside view Wuppertal

Kaufland Вупертал

Kaufland store outside view Spandau

Kaufland Шпандау

Kaufland store outside view Schwetzingen

Kaufland Швецинген

Kaufland store outside view Leipzig

Kaufland Лайпцих

Kaufland store outside view Kamp-Lintfort

Kaufland Камп-Линтфот

Kaufland Filiale Außenansicht Ingolstadt

Kaufland Инголщат

Kaufland store outside view Göttingen

Kaufland Гьотинген

Kaufland store outside view Esslingen

Kaufland Еслинген

Kaufland store outside view Erfurt

Kaufland Ерфурт

Kaufland store outside view Berlin Goerzallee

Kaufland Берлин Гьорцалее