Реклама в Kaufland

Рекламирайте ефективно при нас

Ние в Kaufland Ви предлагаме реклама, на която може да разчитате – чрез съвместно разпространение на Вашите рекламни материали с нашата брошура, която всяка седмица стига до 1,8 млн. български семейства в цялата страна. Предоставяме Ви и възможност за реклама в нашите хипермаркети чрез вътрешното ни радио, количките ни за пазаруване и реклама върху касовите разделители.

Тук всичко е по Ваше желание

Можете да изберете в кои райони и филиали да направите своята кампания, да определите какъв брой колички ще носят вашето послание, какъв брой дни ще се излъчва рекламния Ви спот и какъв брой брошури ще разпространим и с каква честота.

Разпространение

Съвместно разпространение на брошури – при разпространение на Вашите брошури заедно с рекламната брошура на Kaufland Вие се възползвате от изгодните условия, които можем да Ви предложим чрез нашето седмично разпространение. Вашите рекламни материали могат да бъдат разпространени паралелно с брошурата ни всяка събота в пощенските кутии на нашите клиенти.

Радиореклама

Вашият рекламен спот също може да звучи при нас. Рекламата по радио уредбата е гарантиран начин посланието Ви да достигне огромния ни клиентопоток. В момента имате възможност да рекламирате в 57 хипермаркета в 33 града, като броят им постоянно нараства.

Реклама на колички за пазаруване

Рекламата на количките за пазаруване Ви гарантира директен контакт с клиента в интервал от 30 до 60 мин, както и с всички клиенти в хипермаркетите ни.

Реклама на касови разделители

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/bul/43/13/Asset_1694313.jpg

Представяме ви едно нестандартно решение за реклама, което ангажира вниманието на чакащите на каса и директно насочва към съответния продукт, марка, магазин. Подходящ, както за кампании на територията на магазина, така и за такива извън него.

Свържете се с нас

„Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД
Отдел Отдаване под наем / B2B sales
ул. „Скопие“ 1А
София 1233