Kaufland: партньор за развитие на недвижими имоти

Group of people standing together

Има множество добри причини да разчитате на силен партньор като Kaufland. Защото всяка локация има индивидуални изисквания и спецификации и следователно всичко трябва да бъде внимателно планирано. Подкрепяме ви в изпълнението на вашите проектни планове: С енергия и много опит в проектирането, ние реализираме вашите идеи за недвижими имоти и се справяме с най-трудните предизвикателства на място. Малка или голяма площ? Регионален търговец на дребно или интернационален специализиран магазин? Получавате всичко от един източник – от базовата идея до реализацията.

Ние сме вашият дългосрочен партньор и магнит за клиенти, както на вече изградени локации, така и на места, които предстои да бъдат ревитализирани.
Kaufland store outside view

Устойчиво строителство и технологии

Ние отдаваме голямо значение на устойчивостта и опазването на ресурсите: за нас интелигентните системи за боравене с отпадъците и възобновяемата енергия са част от доброто и чисто планиране на проекти. С използването на най-новите технологии и енергийно ефективни технологии във всички области, ние заедно създаваме ориентирани към бъдещето решения за всяка локация.

Electronic car charging and market stands next to it

Регионален партньор

Желанието ни е съвсем просто: да направим ежедневието по-динамично за хората във вашия регион. Ето защо ние даваме важен тласък на регионалните производители и местната търговия. Изпълваме локациите с живот и създаваме добавена стойност. Например чрез широка гама от продукти, високо качество и допълнителна свежест при регионалните стоки.

Two people in working atmosphere shaking hands

Работни места

Искате да създадете перспективи за служители и бизнес партньори, планувайки целенасочени импулси? С Kaufland е лесно. Защото създаваме локации, от които всеки може да се възползва. Създаваме средно сто нови работни места и държим на сигурност и кариерни перспективи.

laptop with various icons which symbolize digitalization

Дигиализация

Доброто планиране на недвижими имоти включва съвременни мерки за постигане на лоялност у клиентите. Пазаруването например може да стане още по-интелигентно и по-лесно чрез използването на цифрови решения.

Да направим една обиколка?

Функционална архитектура и комплексно изживяване: Всеки хипермаркет Kaufland предлага удобно пазаруване на всичко необходимо от едно място с добре обмислена концепция за обекта, в която партньорите под наем от различни сектори и региона също могат да реализират своя потенциал. Държим на свежестта, която се отразява в добре подбрани отдели за плодове и зеленчуци, нашите собствени хлебопекарни и атрактивни витрини за свежи храни. Но също така държим да предоставим оптимален брой услуги в съответния район – например аптека, магазин за обувки, топла кухня, мобилен оператор и т.н.

 

realestate-tour-fruit-vegetables.tif
realestate-tour-bakeshop.tif
realestate-tour-cheese.tif
realestate-tour-drugstore.tif
realestate-tour-lactosefree.tif