Kaufland раздава 50 двойни билета за премиерата на „Аз, проклетникът 4“

гр. София, 3 юли 2024 г.
Kaufland раздава 50 двойни билета за премиерата на „Аз, проклетникът 4“

Участието в играта е обвързано с активиране на специален купон в Kaufland Card

Kaufland стартира вълнуваща игра с награди за премиерата на дългоочаквания филм „Аз, проклетникът 4“. Любителите на миньоните имат възможност да спечелят един от общо 50 двойни билета за 2D прожекция на филма, включващи Дует меню пуканки в Cinema City. Играта ще се проведе от 1 до 7 юли и е свързана с активиране на специален купон в Kaufland Card профилите на клиентите след натрупване на необходимите точки от пазаруване. В същия период търговската верига включва в своя асортимент различни видове продукти на любимите на децата герои. Всички предложения може да видите в онлайн брошурата на Kaufland.   

Как да участвате?
В периода от 1 - 7 юли 2024 г. клиентите могат да активират еднократно купона с наименование „Спечели билет за кино за двама за филма „Аз, проклетникът 4“ за 100 точки, който се намира в секция “Моите купони“ на всеки Kaufland Card профил. Задължително е купонът да остане активиран до края на периода на играта - 7 юли 2024 г., а след това автоматично клиентите участват в теглене за наградите.

Какво можете да спечелите?
50 двойни билета за 2D прожекция на „Аз, проклетникът 4“ в Cinema City, валидни за периода от 10 юли 2024 г. до 16 август 2024 г. Всеки двоен билет включва Дует меню пуканки.

Теглене на наградите
Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип от независим екип на Kaufland в Германия в периода 8-10 юли 2024 г. Участниците, спечелили един от 50-те двойни билета, ще бъдат уведомени по e-mail от office@fieldteam.bg или по телефон от номер 0892654165 до 5 работни дни след тегленето на наградите. За повече информация относно играта и условията за участие, посетете kaufland.bg

Вкусни предложения и интересни игри също са част от асортимента на веригата през тази седмица. Сред тях са колекционерско яйце с бисквитка с шоколадови парчета на цена от 1,99 лв., захарен памук или близалки, с които децата да отпразнуват завръщането на миньоните на екрана. Практичен продукт – кутия за обяд с бисквити на миньоните лесно може да влезе в употреба и на родителите за съхранение на храна. Сред предложенията за игри са бисквити с пъзел за 4,59 лв. и настолна игра Дуел на цена от 19,99 лв.

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2024 г. компанията разполага с 66 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София