Лятното барбекю стартира с над 300 предложения и цени до 11 лева в Kaufland

гр. София, 7 юни 2024 г.
Лятното барбекю стартира с над 300 предложения и цени до 11 лева в Kaufland

Разнообразие от продукти за вкусно барбекю с 4-степенен контрол на качеството от TÜV NORD могат да намерят тази седмица клиентите на лидера в ритейла

Времето за лятно барбекю дойде и стартира в Kaufland с над 300 специални предложения и цени до 11 лева. Тази седмица в асортимента на лидера в ритейла могат да бъдат намерени разнообразие от барбекю продукти с 4-степенен контрол на качеството от TÜV NORD. 

Топ предложения от собствената марка на Kaufland „Шеф Месар“ са родопски кебапчета за 4,49 лв. и ущипци за 4,99 лв. Маринованият и готов за барбекюто свински врат е на цена от 7,99 лв. за 600 грама, а пилешкото филе с вкусни подправки е на цена от 6,99 лв. 

Агнешките кюфтета, кебапчета и бургер са намалени на 4,99 лв., а стандартните кюфтета и кебапчета могат да бъдат намерени за 5,59 лв. Към специалните седмични предложения се присъединява адана кебап за 6,99 лв. и соев веган бургер за 4,99 лв. 

В предложенията за барбекю не липсват и сочните наденички – вакуумирани на Меско могат да бъдат намерени за 4,49 лв., а на ТАНДЕМ с ароматна левурда и във вакуум опаковка за 5,99 лв. Kaufland гарантира качеството на всички месни продукти в магазинната си мрежа с допълнителен контрол по цялата верига – при доставка, през температурен режим и логистика, до пакетиране и представяне във витрините на хипермаркетите.

Към месните деликатеси клиентите на Kaufland могат да добавят и вкусни гарнитури на добра цена – 2,5 кг бланширани картофи на БУЛКАРТО са на промоционална цена от 7,99 лв. Само за 2,29 лв. пък са две хлебчета по 200 грама на марката FINE FOODS. 

Лидерът в ритейла е помислил и за тези, които имат нужда от ново метално барбекю – само за 16,99 лв. с отстъпка от 32% е моделът на LAMARQUE, а 5 кг дървени въглища са на цена от 9,99 лв. 

Голямо разнообразие от атрактивни предложения, вкусни рецепти и практични съвети за барбекюто това лято могат да бъдат намерени и онлайн на специалната страница на Kaufland.

За още по-приятното прекарване и разхлаждане с компанията Kaufland e подготвил изобилие от летни питиета – SOMERSBY сайдер за 1,59 лв., АРИАНА Радлер за 1,29 лв. и кенче бира ASTIKA за 0,95 лв. 

Всички изгодни оферти за барбекю могат да бъдат разгледани в седмичната брошура, а още повече промо предложения и до 1000 намалени с до 50% цени и мега сделки с хранителни и нехранителни артикули могат да бъдат намерени в новата промоционална брошура тук. 

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2024 г. компанията разполага с 66 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места, като приносът й към икономиката е 1.63 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

Пълната програма на безплатните събития в Централни хали

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София