Лидерът във фитнес добавките FITNESS1.BG отваря врати в Kaufland - Люлин

гр. София, 14 юни 2024 г.
Лидерът във фитнес добавките FITNESS1.BG отваря врати в Kaufland - Люлин

По случай откриването хип-хоп изпълнителят Fyre ще се срещне със своите фенове на живо

Лидерът с най-голям асортимент за фитнес добавки и уелнес партньор – FITNESS1.BG стартира своя първи проект с Kaufland. От днес всички, които искат да водят по-добър и здравословен начин на живот, могат да си закупят най-продаваните  400 продукта в първия Shop in Shop /магазин в магазина/ в хипермаркет Kaufland в кв. „Люлин 6“.

FITNESS1.BG е най-бързо развиващата се концепция в своя бранш, предлагайки над 40 000 хранителни добавки на топ световни марки. Освен онлайн магазин, марката има и 12 физически обекта в цялата страна, както и такива в Гърция и Румъния. 13-ият обект на веригата е разположен в най-големият квартал в страната – Люлин. 

„Откриването на нов обект на магазин FITNESS1.BG в хипермаркет на Kaufland България е от стратегическо значение за нас. Вярваме, че благодарение на него ще увеличим значително пазарния ни дял, тъй като през обектите на Kaufland преминават седмично над 1,3  млн. клиенти. Сътрудничеството ни с Kaufland ни позволява да бъдем иновативни и гъвкави и да развием нова концепция за нас, като бъдем най-близо до нашите клиенти“, коментира Красимир Гагъмов, изпълнителен директор, „ДЖЕНЕРЪЛ ГРУП“ ЕООД.  

Той допълни, че се наблюдава засилен интерес към здравословния начин на живот у нас - българският потребител е все по-информиран и осъзнат в избора си на хранителни добавки и качествени продукти. 

По случай откриването на 14 юни, от 18.30 в Kaufland Люлин 6 на адрес ул. Петър Дертлиев 6 всички фенове могат да се срещнат с хип-хоп изпълнителя Fyre. Той ще раздаде автографи за всички свои почитатели, а те ще могат да закупят и FYRE HUSTLE DRINK. Хитовата спортна напитка на Fyre съдържа множество витамини и минерали, необходимо за ежедневен прием. 

За One Stop Shopping концепцията на Kaufland България: 
Към момента на територията на магазините и на паркингите на Kaufland функционират над 630 търговски обекта от 50 бранша, като само за последните две години са сключени над 30 нови партньорства. Те включват обекти като: aптеки,  каси зa плaщaнe нa битoви сметки, cпeциaлизиpaни мaгaзини зa дoмaшни любимци, дpoгepия, мaгaзини зa обувки и разнообразни мecтa зa xpaнeне. Сред тях има няколко стартъп компании и редица обекти, които отварят нови филиали в различни градове именно заради партньорството си с ритейлъра. Успешната реализация на трансформацията е припозната и от клиентите на Kaufland. Близо 70% от тях посочват като мотив за избора им на хипермаркет възможността лесно да намерят всичко на едно място. 72% (според анализи на Kaufland България) от пазаруващите седмичен семеен пазар предпочитат да го съчетават с посещение в аптека, дрогерия или с плащане на комунални услуги.

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2024 г. компанията разполага с 66 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София