Kaufland отново е любимата търговска верига на българите

гр. София, 27 юни 2024 г.
Kaufland отново е любимата търговска верига на българите

За поредна година Kaufland е любимата марка на българските потребители. Това показват финалните резултати в тазгодишното издание на потребителската класация Любимите марки. Kaufland беше избрана безапелационно за Търговска верига №1 у нас и за Любим международен работодател, като така затвърди авторитета си на пазарен лидер и компания за пример с работодателските си практики и в тазгодишното издание на класацията.

Златно отличие в потребителската класация получиха и био бебешките храни от собствената марка на Kaufland– K-Bio. Те са произведени в Германия, не съдържат оцветители или добавени аромати и са със строго контролирано биокачество. Затова имат одобрението и на Българската педиатрична асоциация. K-Bio са специално разработени, за да отговорят на нуждите на децата от най-ранна възраст и са подходящи за деца от 5, 6, 8 и 12-месечна възраст.

Kaufland е с ценно признание и в категорията собствена марка „Храни и напитки“, където потребителите са гласували своето доверие за продуктите „Брей!“, произведени от български производители.

„Любимите марки“ е единствената потребителска класация у нас. В нея в директен вот в три етапа българите избират своята любима марка в различни категории. По данни на организаторите тази година в гласуването са се включили над 34 хиляди души. 

Получените отличия са в резултат на усилията на компанията да предлага на клиентите си несравним избор от качествени и винаги свежи продукти на конкурентни цени. Компанията ежедневно демонстрира грижа към крайните потребители, както и към децата и служителите си, за което потребителите я избраха като победител в най-оспорваните категории.  

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2024 г. компанията разполага с 66 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София