FYRE HUSTLE DRINK идва в Kaufland - Люлин

гр. София, 18 юни 2024 г.
FYRE HUSTLE DRINK идва в Kaufland - Люлин

Хитовата спортна напитка на рапъра Fyre дава полезни витамини и минерали за деня и вече се продава в магазин FITNESS1 под покрива на лидера в ритейла

Една от най-свежите спортни напитки FYRE HUSTLE DRINK у нас вече може да бъде открита и в столичния Kaufland - Люлин. Веригата e първият ритейлър, който предлага хитовата спортна напитка. Тя осигурява разнообразни витамини и минерали, необходими за ежедневен прием и вече се продава в магазин FITNESS1 под покрива на лидера в ритейла в столицата.  FYRE HUSTLE DRINK е без захар, без подсладители, без кофеин и без калории. 

По случай откриването на новия Shop in Shop обект на лидера във фитнес добавките и уелнес партньор Fitness1 в Kaufland Люлин, FYRE се срещна лично със стотици свои фенове и раздаде автографи.

Освен, че е един от най-търсените млади рап изпълнители, Огнян Павлов – FYRE е известен със силните си послания в песните, в които проповядва за любовта към семейството, към родината, към приятелите. Самият той призовава младите у нас да спортуват повече, да слушат вътрешния си глас и да четат и препрочитат книги.

За One Stop Shopping концепцията на Kaufland България: 
Към момента на територията на магазините и на паркингите на Kaufland функционират над 630 търговски обекта от 50 бранша, като само за последните две години са сключени над 30 нови партньорства. Те включват обекти като: aптеки,  каси зa плaщaнe нa битoви сметки, cпeциaлизиpaни мaгaзини зa дoмaшни любимци, дpoгepия, мaгaзини зa обувки и разнообразни мecтa зa xpaнeне. Сред тях има няколко стартъп компании и редица обекти, които отварят нови филиали в различни градове именно заради партньорството си с ритейлъра. Успешната реализация на трансформацията е припозната и от клиентите на Kaufland. Близо 70% от тях посочват като мотив за избора им на хипермаркет възможността лесно да намерят всичко на едно място. 72% (според анализи на „Kaufland България“) от пазаруващите седмичен семеен пазар предпочитат да го съчетават с посещение в аптека, дрогерия или с плащане на комунални услуги.

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2024 г. компанията разполага с 66 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата..

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София