До 50% намаление на над 350 нехранителни продукта в Kaufland

гр. София, 27 юни 2024 г.
До 50% намаление на над 350 нехранителни продукта в Kaufland

Лидерът в ритейла предлага богата гама от изгодни и практични предложения за летния сезон

Тази седмица цените на над 350 нехранителни продукта са с до 50% в магазините на лидера в ритейла – Kaufland. От 24.06. (понеделник) до 30.06. (неделя) клиентите на веригата могат да очакват богата гама от изгодни и практични предложения на промоционални цени за летния сезон.

На топ цени са от малки електроуреди, домакински принадлежности, сервизи за хранене, български текстилни продукти до уреди за обзавеждане на дома. Сред изкушаващите предложения на веригата са намалени с 50% са парти грил за 22,99 лв., и възглавница, която възпрепятства развитието на микроби за 9,99 лв. Към тях се присъединяват кутия за хляб за 15,99 лв. и тава Mocca Marble за 16,99 лв. на BRIO. Специално за всички, които обожават готвенето и искат да подновят съдовете си идва и предложението на Tefal – комплект съдове за готвене Super Cook с десет части на цена само 119,90 лв. 

Сред артикулите с най-големите отстъпки са и комплектите с кристални чаши на известната чешка марка Bohemia. Те могат да бъдат намерени на цени от 16,49 лв. до 19,99 лв.  Седмичните оферти дават възможност на клиентите на Kaufland да спят отново комфортно и да подменят своите хавлиени кърпи, възглавници, както и спалните си комплекти с продукти на цени, започващи от 1,99 лв. 

Лоялната програма Kaufland Card дава възможност на градинското барбекю да стартира с уникални летни предложения като скара с незалепващо покритие за най-вкусното барбекю  на цена от 37,99 лв. Притежателите на Kaufland Card могат да се възползват и от специалните предложения на избрани продукти като фритюрник с горещ въздух за 119,90 лв., машинка за подстригване с 4 гребена за 10,99 лв. 

До края на седмицата значително намалени са електрическа помпа за вода, прахосмукачка Kärcher за сухо и мокро почистване и различни размери на куфари от марката Passenger. 

Всички актуални предложения на най-голямата търговска верига у нас могат да бъдат разгледани в специалната брошура за периода 24-30 юни. Всеки клиент на водещия ритейлър в България ще може да открие изгодните и практични предложения за своя дом във всеки един от 66-те магазина в цялата страна, както и онлайн в седмичната брошура

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2024 г. компанията разполага с 66 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София