Работно време на хипермаркети Kaufland по време на празниците

гр. София, 30 април 2024 г.
Работно време на хипермаркети Kaufland по време на празниците

Магазините ще бъдат с намалено работно време на Великден и Гергьовден

Хипермаркетите на Kaufland в цялата страна очакват своите клиенти всеки ден от предстоящите празници. Всички 65 магазина в страната ще бъдат отворени, като на Великден и Гергьовден те ще са с променено работно време.

От 1-4 май магазините очакват своите клиенти със стандартно работно време.

Последни покупки в неделя,  5-ти май, клиентите могат да направят между 09:00 и 18:00 часа.

На 6-ти май хипермаркетите на ритейлъра ще отворят час по-късно - от 8:00 часа, и ще работят до края на стандартното време на затваряне на всеки от магазините.

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места, като приносът й към икономиката е 1.63 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София