Над 350 продукта за бебето на специални цени до 14 април в хипермаркетите на Kaufland

гр. София, 9 април 2024 г.
Над 350 продукта за бебето на специални цени до 14 април в хипермаркетите на Kaufland

До 14 април лидерът в ритейла намалява богат асортимент от продукти за най-малките

Kaufland продължава ангажимента си за грижа към децата и техните родители със специална дигитална брошура с над 350 намалени продукта за бебето. До 14 април всеки клиент на най-големия ритейлър в България може да се възползва от богатия асортимент от детски стоки на намалени цени – хранителни продукти, козметика за ежедневна грижа, спално бельо и многообразие от играчки. В специалната брошура са включени различни доказани производители и собствените марки на Kaufland – Kuniboo, bevola, както и най-новите продукти на ритейлъра – бебешки пюрета със 100% органичен произход на K-Bio. 

Сред изгодните продукти при козметика са крем сапун за 1,79 лв., Medix Alvina гел Baby за 20 пранета на цена от 7,59 лв., както и различни видове шампоан и душ гел TEO BEBE за 5,19 лв. Различни размери пелени BABYLINO също са намалени с 21% до 21,99 лв. до края на седмицата. 

С 15% са намалени всички бебешки био пюрета от собствената марка на ритейлъра K-bio, които излязоха на пазара в началото на годината. Те са изцяло органични, произведени в Германия и специално разработени, за да отговорят на нуждите на децата от най-ранна възраст и са подходящи за 5, 6, 8 и 12-месечни бебета. Родителите могат да избират от 24 разновидности, сред които различни плодови и зеленчукови пюрета, бебешки зърнени храни и вечерни каши.

Специални отстъпки има и за притежателите на Kaufland Card. Със своите точки за лоялност клиентите на ритейлъра могат да спестят до 25% от цената на всички артикули на марките Здраве Бебе БИО, Бебо и Frosch, както и чаши или залъгалки AVENT. 

Kaufland подкрепя най-малките и техните родители с множество инициативи. Заради усилията на ритейлъра, той беше отличен със сертификат „Компания – приятел на детето“ от Национална мрежа за децата. Отличието потвърждава успешните политики на веригата в полза благосъстоянието на децата, както и създаването на подкрепяща среда за служителите с деца и техните семейства. Лидерът в ритейла е и партньор на Българска педиатрична асоциация, като през 2023 г. стартира съвместна видеопоредица „Моето бебе расте“, посветена на грижата за най-малките през първата им година. През тази година веригата стартира продажбата и на бебешките храни K-Bio, одобрени от Българската педиатрична асоциация. 

Всички изгодни оферти за бебето могат да бъдат разгледани в специалната онлайн брошура

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата. 

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София