Детската кулинарна книга на Kaufland - в специална промоция за Великден

гр. София, 22 април 2024 г.
Детската кулинарна книга на Kaufland - в специална промоция за Великден
  • 44 лесни и достъпни рецепти ще направят от детето истински шеф готвач
  • •Тази седмица „Моето първо кулинарно приключение“ е на цена 9,99 лв. във всички магазини на веригата

Освен богатия асортимент от свежи и качествени храни, за Великден Kaufland предлага и полезен и интересен подарък за цялото семейство – кулинарната книга от деца за деца „Моето първо кулинарно приключение“. От днес притежателите на Kaufland Card могат да я закупят на специална цена с 60% намаление само за 9,99 лв. 

Първата детска кулинарна книга на Kaufland България „Моето първо кулинарно приключение“ съдържа 44 интересни и достъпни рецепти, специално предназначени за малките готвачи. В нея са включени и множество безценни съвети - от подготовката за готвенето, през пазаруването, употребата на съдове и готварски уреди, съхранението на продуктите, до различни готварски техники и интересни факти. Авторите са подготвили и специален речник, за да помогнат на бъдещите шеф-готвачи още по-бързо да навлязат в света на кулинарията. Рецептите – от подготовка на продуктите през изпълнението им до вкусния завършек – са визуализирани с много снимки, за да покажат всяка стъпка и да се превърнат в незаменим помощник в кухнята.

Изданието се реализира съвместно с кулинарните експерти от издателство „Бон Апети“, а в ролята на шеф-готвачи в него влизат деца на служители на ритейлъра. Една от рецептите е приготвена от внучката на легендарния футболист Христо Стоичков – Миа, която е избрана и за корица на книгата. 

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата. 

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София