Нов хипермаркет Kaufland в София, "Манастирски ливади"

Изображение на новия хипермаркет Kaufland София, Манастирски ливади

На 2 ноември открихме своя най-технологичен хипермаркет в столичния квартал „Манастирски ливади“. Освен огромно разнообразие от качествени стоки на атрактивни цени, там ще ви предложим специално обособена зона с три заведения за хранене и интерактивен детски кът за игри. За изграждането му са вложили всички технологични иновации, които активно внедряваме в ежедневната си работа. Общата инвестиция за новия магазин е 50 млн. лв., като с нея инвестициите в София надвишават 450 млн. лв., а броят на магазините в страната става 65.

Новите партньорства, които намират място в Kaufland-Манастирски ливади, са Grano Pizza Neapoletana, изцяло новият бранд Fish and Chips и Obento Sushi. Широката гама от кулинарни предложения от цял свят е събрана на площ от 230 кв.м., като за нея е разработена единна модерна визия. Интериорът оптимизира пространството и го адаптира към съвременните стандарти за функционалност и стил.

В новия Kaufland-Манастирски ливади ще отвори първият обект в страната на концепцията Fish and Chips. В него ще се предлага богат асортимент от прясно приготвена риба и вкусни салати.

Grano Pizza Neapoletana в Kaufland пък ще предлага пица по автентична неаполитанска рецепта, направена от най-фино смляно италианско брашно тип 00, морска сол и чиста вода. Специално за новия ни хипермаркет компанията разработва и рецепти за паста, които ще бъдат представени за първи път. Любителите на сладкишите също могат да намерят своето ново любимо сладко изкушение на специалната сладкарска витрина на Grano Pizza Neapoletana заедно с чаша ароматно кафе.

В допълнение към кулинарната зона, предоставяме интерактивно забавление за най-малките. Специално обособена игрална зона с интерактивен монитор с touch screen ще предлага над 10 образователни игри за деца между 4 и 10 годишна възраст. Те са подбрани така, че под формата на игра да развиват способностите на децата за концентрация, координация и аналитично мислене.

Новият хипермаркет на Kaufland – Манастирски ливади отвори врати на 2 ноември 2023 г. Очакваме ви!