Нов хипермаркет Kaufland в София, Люлин 3, бул. "Царица Йоанна" 97

На 12 октомври, с безкомпромисно качество и впечатляващи ценови предложения, открихме своя 14-и хипермаркет в София с инвестиция от над 37 млн. лева. в столичния кв. „Люлин“ 3 (бул. „Царица Йоанна“ 97). Магазинът от най-ново поколение е изграден в унисон c политиката на компанията за екологично и енергийно ефективно строителство и е оборудван с щадящи околната среда системи.

Изображение на Иван Чернев, главен изпълнителен директор на Kaufland Българи, и официалните гости, които прерязват лентата на новия хипермаркет

Предлагаме разнообразен асортимент от над 21 000 артикула, сред които над 15 000 от хранителния и над 6500 от нехранителния сегмент. Новият ни хипермаркет изцяло въплъщава One Stop Shopping концепцията ни, която е насочена към разширяване на броя на стоките и услугите предлагани на едно място и на един паркинг. В допълнение към основната търговска площ, за посетителите на Kaufland „Люлин“ 3 във вътрешността на магазина врати отвори най-големият обект на Pizza Lab в София, първата физическа аптека Benu в България и 60-ият съвместен обект на оператора за парични преводи и плащания Easy Pay.

Христо Стоичков пожела успех на екипа на Kaufland

"Капсула на славата"

Изображение на Христо Стоичков

За клиентите на новия ни хипермаркет легендарният футболист Христо Стоичков предостави свои исторически вещи и снимки, които са разположени в специално обособена „Капсула на славата“ във вътрешността на магазина. Сред предметите са фланелка, с която е играл на Световното първенство по футбол през 1994 г. и оригинално копие на трофея „Златна топка“, получен от него на 19 декември 1994 г. При откриването на магазина Стоичков лично постави автографа си върху капсулата.

Най-големият обект на Pizza Lab в София

Най-големият обект на Pizza Lab в София отваря врати под покрива на Kaufland България

Най-големият обект на Pizza Lab в София отваря врати под покрива на Kaufland България. Пицарията ще заработи в новия ни хипермаркет в жк. „Люлин“ 3, който бе официално открит на 12 октомври. Стратегическото ни партньорство с Pizza Lab е поредната стъпка от развитието на концепцията на Kaufland за One Stop Shopping – пазаруване, при което клиентите могат да намерят всичко, което им е необходимо на едно място, използвайки един паркинг.

Най-новият обект на Pizza Lab в Kaufland – „Люлин“ 3 е с площ над 100 кв.м, което го прави най-големият в столицата. Специално обособеният кът, в който се прави любимата на всички италианска пица, предоставя 40 места за сядане на клиентите.

Първата аптека BENU

Първата аптека BENU на Група ФЬОНИКС отваря врати в Kaufland

Стартираме още едно стратегическо партньорство в името на своите потребители. В новия ни хипермаркет в жк. „Люлин“ 3 отвори врати и първата аптека BENU на Група ФЬОНИКС. BENU e една от най-големите фармацевтични вериги в Европа, пазарен лидер в редица държави. В края на 2022г. BENU влезе и на българския пазар като онлайн аптека.

С откриването на първaта аптека BENU на територията на новия Kaufland в жк. „Люлин“ 3 клиентите ни в столичния квартал получават достъп до максимално много услуги под един покрив.