Kaufland стартира нова лоялна програма с продукти марка Berlinger Haus

гр. София, 19 март 2024 г.
Kaufland стартира нова лоялна програма с продукти марка Berlinger Haus

Лоялните клиенти на ритейлъра могат да се възползват от отстъпки до 65% за електроуреди и домакински пособия

Клиентите на Kaufland вече могат да закупят широка гама от модерни продукти за кухнята на марка Berlinger Haus - Home Impex Hungary на супер атрактивни цени в цялата магазинна мрежа. С тази нова кампания лидерът в модерната търговия дава достъп на своите клиенти до продукти с уникален дизайн с отстъпка до 65%. До 12.05. клиентите на ритейлъра ще могат да се възползват от преференциални цени с Kaufland Card или като събират промоточки от пазаруване. Всички предложения могат да бъдат разгледани на kaufland.bg в секция Kaufland Card

Брандът Berlinger Haus – Home Impex Hungary предлага електрически уреди, съдове за печене, както и домакински уреди, сред които тенджери и тигани с трoйно устойчиво незалепващо titanPro покритие или комплект ножове. Те могат да се купят на ексклузивни цени през промоционалния период с активиране на купони с Kaufland Card или чрез събиране на промоточки от пазаруване в специален паспорт. Всеки 5 лева от стойността на покупка в хипермаркета се равняват на 1 точка. 

Клиентите, които желаят да участват, могат да получат своите паспорти в магазините на ритейлъра. Събраните точки могат да се използват до 12 май или до изчерпване на промоционалните артикули. Съвсем скоро се очаква и серия продукти с нов различен цвят. 

Сред топ предложенията на кампанията са висококачествени тигани и грил тигани с незалепващо покритие и ергономична ненагряваща се дръжка, подходящи за всички котлони, вкл. индукционни на цени, започващи от 13,99 лв. Атрактивните продукти включват още машина за сода на половин цена за 99,99 лв., уред за готвене с горещ въздух (5 л) за 89,99 лв. с намаление от близо 60% и планетарен миксер, който може да бъде намерен с отстъпка от близо 240 лева от стандартната цена. Сред изгодните продукти са тенджери с капак с турбоиндукционно дъно с до 65% намаление. В помощ на всяко домакинство има комплект ножове с дъска от 6 части на цена от 24,99 лв. и още редица домакински пособия. 

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата. 

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София