Скир за 2,99 лв. от днес до края на седмицата в Kaufland

гр. София, 22 февруари 2024 г.
Скир за 2,99 лв. от днес до края на седмицата в Kaufland

Ритейлърът намалява пресните колбаси и сирена от витрината си с обслужване 

Клиентите на Kaufland могат да закупят от днес до края на седмицата скир от собствената марка на ритейлъра K-Classic на цена от 2,99 лв. за брой. Намалението важи с Kaufland Card и е валидно за всички 65 хипермаркета в страната. 

Kaufland намалява цените на колбасите и сирена от витрината с обслужване с до 50% тази седмица. До края на седмицата клиентите могат да намерят много изгодни оферти в своя Kaufland хипермаркет в цялата страна. Свинското каре е намалено с 46% и се предлага на цена от 8,49 лв. за килограм с ограничение до 5 кг. на клиент. Пилешките бутчета са 3,79 лв./кг, а джоланът на цена под 10 лв. Сред намалените колбаси са шунка „Тандем“ за 1,49 лв. за 100 грама, бабек, намален с 50%, пастърма за под 40 лв./кг., както и свинско филе за под 3 лв. за 100 гр. За кратко в Kaufland се предлагат и извара Olympus за 6,99 лв./кг, сирене бри с цели 46% намаление и синьо сирене с 40% по-ниска цена. 

На цена от 50 стотинки през тази седмица могат да бъдат намерени супер мъфин „ELIT”, 10 бр. сметанки за кафе, различни видове разтворима напитка NESCAFE GOLD и още сладки изкушения. 

От компанията пускат и редица хранителни и нехранителни продукти на цена от 1 лев като: брашно „Житко“ тип 500, универсална замразена кайма, 3 л. минерална вода „ГОРНА БАНЯ“ или 330 мл. айрян „Балкан“. 

В ценовата категория от 2 лева могат да бъдат намерени хималайска сол, боза, хляб ВИТА Силует, лютеница или паста за зъби „Dental“. До 45% стигат отстъпките при козметични продукти до 25 февруари, където различни видове „FA“ дезодорант или спрей са на цена от 3,79 лв. , а сапунът е за 0,99 лв.

Многообразие има и от намалени текстилни продукти, артикули за дома и различни комплекти прибори за хранене, чаши, сервизи за хранене, намалени с 50%. Изгодни оферти има и за любителите на туризма, като сред тях са поларено яке за 24,99 лв., обувки, клин или туристическа раница. За перфектното справяне със задачите у дома или в градина на помощ в Kaufland отново е широка гама от продукти PARKSIDE. 

Разнообразните изгодни предложения могат да бъдат разгледани на страниците на актуалната седмична брошура и ще бъдат налични на рафтовете на любимия магазин до 25 февруари или до изчерпване на количествата.

*Цената важи до 5 кг. на покупка

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата. 

 

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София