Оригинален немски брецел за 29 стотинки в Kaufland

гр. София, 6 февруари 2024 г.
Оригинален немски брецел за 29 стотинки в Kaufland

Kaufland предлага оригинален немски брецел от собствената си пекарна само за 29 стотинки до края на тази седмица. Намалението е над 60% или 50 стотинки от редовната цена. Брецелът ще се предлага в Пекарната на всички 65 хипермаркета на веригата. 

В седмичната брошура на Kaufland горещите оферти за зимните дни продължават със страхотно намаление на олио „Бисер“. Тази седмица то е на цена 2,69 лв.* за клиентите на лоялната програма на ритейлъра. Промоциите с Kaufland Card не свършват до тук – тази седмица сирене Бри с 60% масленост е на цена 3,99 лв., а всички бири Heineken са с 35% намаление.

На топ цена от вторник (06.02) до петък(09.02) ще е и свинският врат без кост – 8,99 лв. на кг, от който всеки може да купи до 5 кг на промоционалната цена.  Само в петък и събота  свинският бут за готвене ще струва 7,99 лв. за кг.

Към специалните оферти за хрупкав брецел и месни вкусотии, тази седмица се присъединява любимият на всички течен шоколад Nutella, който е на цена само 8,99 лв.

Освен впечатляващите седмични предложения, клиентите на Kaufland могат да открият още 4000 продукта с жълти етикети. Това обозначение помага всеки да се ориентира за максимално изгодни, качествени и свежи продукти в магазинната мрежа на веригата. 

Всички над 600 изключителни седмични промоции и богат асортимент от продукти могат да се разгледат в седмичната брошура на Kaufland, която важи до неделя (11 февруари).

*Цената важи при покупка до 15 броя.  

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата. 

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София