DARA посреща Св. Валентин ден по-рано на специална среща със своите фенове

гр. София, 9 февруари 2024 г.
DARA посреща Св. Валентин ден по-рано на специална среща със своите фенове

Kaufland е домакин на специална среща с DARA в хипермаркета си в Младост на 13.02 

Kaufland България е подготвил един специален Свети Валентин с много изненади за всички фенове на DARA. На 13 февруари, ден преди празника на влюбените, в хипермаркета на веригата в столичния квартал „Младост“ 3 (ул. „Филип Аврамов" 3) в 18.30 часа поп идолът ще посрещне празника заедно със своите фенове и ще обърне внимание на всеки за специален личен момент. 

„Сладко. Солено. Проверено“ – такива са всички продукти на Пекарната на най-големия ритейлър у нас. А каква е любовта – сладка или солена? „Любовта е многолика - може да бъде и сладка, и солена, даже и горчива, и всичко между тях.“, споделя DARA и признава, че любовта трябва да празнуваме всеки ден - чрез жестове на грижа, разбирателство и подкрепа.

Именно в подкрепа на отлични ученици и студенти е и общата кауза на DARA и Kaufland, в която всеки може да се включи. Всеки месец изпълнителката ще призовава клиентите на веригата да купуват различни продукти от асортимента ѝ, а Kaufland ще отделя средства за стипендии. Първите „продукти с кауза“, препоръчани от DARA, са тематичните за предстоящия Свети Валентин ягодов донът и шоколадов кронът. За да могат клиентите да се ориентират по-лесно в магазина, всички артикули, част от кампанията, ще носят специфично обозначение - „Дари С DARA и Kaufland”.

А какво предпочита самата DARA – сладко или солено изкушение от Пекарната на Kaufland, всеки може да я попита лично на 13.02., от 18.30 ч. в Kaufland „Младост“ 3.

Повече информация на събитието може да се намери тук

За „Дари с DARA и Kaufland”.
Общата инициатива ще подкрепи ученици с отличен успех от 11 и 12 клас и студенти в държавни учебни заведения, изгубили единия или двамата си родители, или израснали в специализирана институция. Младежите ще бъдат избирани по 2 критерия - за отличен успех и мотивация за развитие. Чрез програмата те ще имат възможност да продължат образованието си, както и да получат подкрепа за старт в кариерата и да се запознаят с водещи работодатели. Средствата ще се разпределят от фондация BCause, чрез националната програма „Готови за успех“. 

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата. 

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София