„Цената прави играта“ в Kaufland

гр. София, 3 януари 2024 г.
„Цената прави играта“ в Kaufland

Лидерът в ритейла започва новата година с хиляди изгодни предложения, представени от легендарния футболист Христо Стоичков

Най-голямата търговска верига у нас Kaufland България стартира новата година с безброй промоционални предложения за своите клиенти. Новата ценова кампания „Цената прави играта“ в колаборация с легендата на българския футбол Христо Стоичков, приканва посетителите на хипермаркетите да станат селекционери на своите покупки и да открият супер оферти през 2024 г. Kaufland предлага над 600 седмични промоции, 4000 най-изгодни продукта с жълт етикет, атрактивни намаления с Kaufland Card, обозначени със син цвят и „ударни“ цени с 50% намаление.   

Освен с изгодно пазаруване, клиентите на най-голямата верига у нас могат да спечелят един от 2000-те ваучера за пазаруване на стойност 50 лв. При покупка на артикули с жълт етикет за минимум от 5 лв., клиентите автоматично участват в теглене за една от наградите, като единственото условие да се включат в играта, е да сканират своята Kaufland Card. 

Сред предложенията тази седмица на половин цена са разнообразни хранителни и нехранителни стоки. Качествена кайма, суджук, луканка, банички за 0,54 лв., гел или капсули за пране и други. Към тях се присъединяват и намаленията на различни видове сирена и кашкавали, които са с до 39% отстъпка от цената.

Необходимите аксесоари за ново активно начало за годината могат да бъдат намерени във всички 65 хипермаркета в страната. Тази седмица се предлагат висококачествените спортни стоки на Kaufland марката newcential – от биопамук, водо- и прахоустойчиви по специална технология. Сред тях са спортни тениски и топове, бюстиета, постелки за фитнес, гирички, фитнес топки, дъмбели и други. Допълнителни отстъпки има за популярните брандове – 44% по-ниска цена с Kaufland Card за Puma, разпродажба за марките ellesse, bruno banani, frozen. 

Повече информация за ценовите предложения всеки може да намери в сайта на ритейлъра.  

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места, като приносът й към икономиката е 1.63 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София