През януари е време за детокс с био и веган храни на достъпни цени

гр. София, 10 януари 2024 г.
През януари е време за детокс с био и веган храни на достъпни цени

Kaufland предлага разнообразие от веган, био, безлактозни, протеинови и фитнес продукти на достъпни цени 

Kaufland подкрепя всички, които стартират годината с балансирано меню и нов хранителен режим. Януари става вегануари с голямо разнообразие от качествени веган, био, безлактозни, без Е-добавки и фитнес продукти на атрактивни цени, които ще важат следващите две седмици на януари – до 21.01.2024 г. 

Световният феномен Veganuary (Вегануари) за поредна година е факт и в Kaufland България. Популярното по целия свят предизвикателство, което окуражава поддръжниците си да изключат всички животински продукти от менюто си през първия месец от годината, никога не е било по-лесно за изпълнение. Клиентите на веригата могат да намерят оферти с над 25% намаление на цената от собствената марка на ритейлъра K-take it veggie. Сред тях са хумус, биотофу, веган колбас и много видове бионапитки. Освен тях клиентите на Kaufland могат да закупят веган бургери, майонеза и пица на световно известни марки. 

За тези, които ценят естествените съставки, Kaufland предлага промоционални цени на над 150 био продукта от собствената си марка K-BIO. Те са без добавени оцветители и аромати, и без консерванти. Произведени са с най-висококачествени съставки от екологично чисти райони. В промоционалния период амарантът и семената от чия са намалени с над 20%, а макароните с над 15%.

Kaufland е помислил и за хората, които търсят алтернативи на млечните продукти или страдат от лактозна и/или глутенова непоносимост. Ритейлърът е включил оферти на широка гама от безлактозни и безглутенови продукти, които не правят компромис с вкуса. Сред предложенията са краве мляко без лактоза с отстъпка от 20% в цената и безглутенова паста за 2,29 лв. 

Любителите на месните деликатеси могат спокойно да хапват вкусни мезета без изкуствени добавки и консерванти, с натурални съставки и неповторим вкус. Най-добрите оферти са на пуешка шунка, пуешко филе и телешки домашен суджук, които са намаление с над 25%, както и домашна телешка луканка с отстъпка от над 20%. 

Към тях се присъединяват и продуктите за активни хора, които спазват режим с високо съдържание на протеин. Kaufland предлага редица продукти, които помагат за възстановяване и увеличение на мускулната маса. С най-голямо съдържание на протеин за 100 г продукт е биогранола с 27 грама, последвана от протеинов хляб с 22 грама и сирене Фета с 16,2 грама протеин. Освен здравословни, тези продукти са и на страхотни промоционални цени с до 25% намаление. Притежателите на Kaufland Card могат да се възползват и от допълнителните оферти на лоялната програма, като изберат разнообразни протеинови барчета, намалени с над 20%. 

Всички най-актуални оферти за здравословно хранене могат да бъдат открити на страниците на специалната брошура с двуседмична валидност и рафтовете на всичките 65 магазина на Kaufland в цялата страна.

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места, като приносът й към икономиката е 1.63 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София