Кисело мляко, олио, захар и портокали на топ цени до края на седмицата в Kaufland

гр. София, 31 януари 2024 г.
Кисело мляко, олио, захар и портокали на топ цени до края на седмицата в Kaufland

Тази седмица Kaufland предлага захар на впечатляваща цена. За притежателите на Kaufland Card най-голямата търговска верига прави ударно намаление с близо 40% - 1 кг. захар в пакет Сладея* за 1,75 лв. Топ офертите за лоялни клиенти продължават със слънчогледово олио на цена от 1,85 лв. до края на седмицата. Офертата важи при покупка до 6 броя. Само за 75 стотинки може да бъдат намерени кисело мляко „На хоро“ с 2% масленост. 

В сезона на вирусите най-голямата търговска верига в България е помислила и за приема на витамини на своите клиенти. Затова още по-изгодни са цените на плодовете, като 3 кг. портокали за фреш могат да бъдат закупени с 45% намаление само за 3,29 лв. 

Празнуващите Трифон Зарезан могат да посрещнат обичая с редица намалени вина, както и бира Ариана за цена от 1,99 лв. 

Освен впечатляващите седмични предложения, клиентите на Kaufland могат да открият още 4000 продукта, обозначени с жълти етикети. Това обозначение помага всеки да се ориентира за максимално изгодни, качествени и свежи продукти в магазинната мрежа на веригата. 

Всички над 600 изключителни седмични промоции и богат асортимент от продукти могат да се разгледат в седмичната брошура на Kaufland, която важи до неделя (4 февруари).

 

*Промоционалната цена важни за до 10 броя продукта на човек. 

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата. 

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София