Работно време на хипермаркети Kaufland по време на празниците

гр. София, 22 декември 2023 г.
Работно време на хипермаркети Kaufland по време на празниците

Хипермаркетите на Kaufland в цялата страна очакват своите клиенти с празнично работно време. Всички 65 магазина в страната ще бъдат отворени всеки ден, с изключение на 25 декември и 1 януари

Последни покупки на 24-и и 31-и клиентите могат да направят между 07.00 и 19.30 часа за големите областни градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора и Перник. В по-малките населени места магазините ще затворят в 18.30 часа: Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ботевград, Разград, Търговище, Горна Оряховица, Силистра, Добрич, Шумен, Казанлък, Сливен, Ямбол, Асеновград, Димитровград, Кърджали, Хасково, Севлиево, Габрово, Карлово, Пазарджик, Кюстендил, Дупница, Благоевград, Сандански, Петрич.

На 26 декември и 2 януари хипермаркетите на ритейлъра очакват своите клиенти в стандартното работно време. 

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места, като приносът й към икономиката е 1.63 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София