На 12 и 13 декември коледният камион на Coca-Cola ще бъде на паркинга на Kaufland-Велико Търново

гр. София, 12 декември 2023 г.
На 12 и 13 декември коледният камион на Coca-Cola ще бъде на паркинга на Kaufland-Велико Търново

Между 15 и 21 часа клиентите на най-голямата търговска верига ще могат да се потопят в коледно вълшебство и да се срещнат с Дядо Коледа

Хипермаркетът на Kaufland – Велико Търново (на бул. „Краков“ №2) е следващата точка в турнето на емблематичния коледен камион на Coca-Cola. На 12 и 13 декември между 15 и 21 часа паркингът на магазина ще бъде завладян от магията на Коледа. Малки и големи ще могат да се срещнат на живо с Дядо Коледа, да се снимат с него и да се потопят в коледното вълшебство.

От тази седмица Kaufland пусна в продажба и първата детска кулинарна книга „Моето първо кулинарно приключение“. Тя се продава в магазините на веригата в цялата страна, а в нея са събрани 44 интересни и достъпни рецепти от деца за деца. За още интересни предложения и промоции в седмичната брошура, вижте ТУК.

Тези коледни празници Kaufland България внася още повече празнично настроение с изгодни цени и неустоими оферти, с които всеки може да зарадва близките си. Най-голямата търговска верига у нас предлага още по-богат асортимент на продукти от близо и далеч, препоръчани от легендата Христо Стоичков. Те могат да бъдат намерени в специалната коледна брошура, валидна до 24 декември тази година. По време на промоционалния период, клиентите на веригата ще открият разнообразие и от козметични продукти и хранителни деликатеси с до 50% намаление, с които да впечатлят гостите на коледната трапеза. Всички изкушаващи коледни предложения можете да намерите в брошурите на ритейлъра тук.

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София