Над 200 идеи за детски коледни подаръци на супер атрактивни цени в Kaufland

гр. София, 8 декември 2023 г.
Над 200 идеи за детски коледни подаръци на супер атрактивни цени в Kaufland

Най-голямата търговска верига предлага конструктори LEGO, намалени до 31%

Над 3 млн. Над 200 идеи за детски коледни подаръци на супер атрактивни цени предлага най-голямата търговска верига у нас Kaufland България. Изключително богато разнообразие от плюшени играчки, през пъзели и колички, до умалени копия на детска кухня или хипермаркет, могат за бъдат закупени с намалена цена до 24 декември. Пълният списък на богатия асртимент от детски играчки може да бъде видян в специалната брошура на Kaufland.

Едни от най-желаните подаръци са конструктурите LEGO, които ще се предлагат до Коледа с намалена цена до 31%. Сред тях любимите на цели поколения серии – City, Disney, Minecraft, Friends, Ninjago, Dreamzz и др. В коледната селекция на ритейлъра са включени конструктори подходящи от 1 до над 8-годишна възраст, както за момичета, така и за момчета.

Ексклузивни предложения има и от други любими марки на малки и пораснали деца. Специално разработена за Kaufland серия на Playmobil пресъздава света на най-голямата търговска верига във всичките й елементи – от хипермаркет, през зеленчуковия щанд на ритейлъра и камионите за доставка, до касите в магазините.

В коледната промоцията с намалена цена от 40% са и детските кухни Kidland® - най-търсената детска играчка от собствената марка на Kaufland. Те са произведени с грижа, както за най-малките, така и за природата и притежават FSC сертификат, който гарантира, че използваните материали при тяхното производство спазват строгите стандарти за устойчиво стопанисване на горите. Освен детската кухня клиентите на веригата могат да намерят още много изгодни предложения с марката Kidland® в категории дървени, музикални и плюшени играчки, дървени пъзели, както и бебешки играчки. За всеки закупен артикул от марката Kidland® Kaufland ще дари 30 ст. на Българския Червен кръст за топъл обяд на нуждаещи се от финансова подкрепа ученици.

Пъзели, бордови и творчески игри, които превръщат студените зимни вечери в истинска забава за цялото семейство, също мога да бъдат закупени от хипермаркетите на Kaufland с намаление на цената от до 50%. Лампички за двора и за вкъщи, различни по големина коледни елхи и богата украса за тях на атрактивни цени са сред коледните предложения на ритейлъра. Сред празничните артикули са включени и топли коледни пантофки, чорапи и пуловери за всички членове за семейството, както и качествени текстилни изделия от марката Bruno Banani.

Артикулите от коледната промоция на Kaufland могат да бъдат намерени в специалната брошура, която е актуална до 24 декември и ще са налични във всички 65 хипермаркети от веригата в цялата страна до изчерпване на количествата.

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места, като приносът й към икономиката е 1.63 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София