Kaufland App с нова функция за всеки обект в хипермаркетите

гр. София, 21 декември 2023 г.
Kaufland App с нова функция за всеки обект в хипермаркетите

Лидерът в ритейла обогатява съдържанието в своето мобилно приложение за наемателите на своята територия 

Мобилното приложението на Kaufland – К-App, с нова функция за всички наематели в обектите. Най-голямата търговска верига в България обогатява информацията за концесионерите на територията на всеки хипермаркет, с което да улесни клиентите и да им даде конкретна и бърза информация за магазините в даден Kaufland хипермаркет. 

На един клик разстояние в приложението потребителите могат да намерят видовете обекти в най-близкия до тях хипермаркет, тяхното работно време, възможни начин за плащане, контакти и дори имат възможност да оценят дадения търговец. Към днешна дата над 600 търговска обекта с различни услуги се разполагат на територията на най-голямата търговска верига в България.

Разнообразието от допълнителни услуги улеснява клиентите и им дава възможност за удобство в ежедневието. Така с пазаруването на най-необходимите стоки, те могат да се възползват от комунални услуги, дрогерии и аптеки, магазини за тютюневи изделия, оптики, банки, включително и магазини за мода. Всички браншове, които присъстват в Kaufland наброяват 46. Допълнителните обекти на територията на Kaufland се различават във всеки един магазин, тъй като от ритейлъра анализират индивидуалните нужди на всеки град или район. 

Улеснението за клиентите е част от „One stop shopping” концепцията на Kaufland у нас, която е насочена към постепенната трансформация на магазините от веригата в социални средища и търговски центрове

Полезната информация за наемателите, промоционални предложения, рецепти и актуални брошури може да бъде разгледана в приложението на Kaufland, достъпно за Android и iOS. Потребителите имат възможност да се регистрират и за своята дигитална Kaufland Card и да получат специални отстъпки, игри с награди, купони и други придобивки, предоставени от картата. Aктивен потребителски акаунт дава възможност и за известие под формата на аларма относно промоция на любим продукт. 

Приложението позволява и използване на най-новата технология в магазините на Kaufland – K-Scan, чрез която всеки пазаруващ може да сканира баркода на избрания продукт преди да го постави в количката си и след това може директно да го плати на касата на самообслужване, без да се налага да маркира отново продуктите.

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата. 

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София