Висококачествена техника с отстъпки до 60% в „Черната седмица“ на Kaufland до неделя

гр. София, 6 ноември 2023 г.
Висококачествена техника с отстъпки до 60% в „Черната седмица“ на Kaufland до неделя

Богато разнообразие на техника от висококачествени брандове на изключително атрактивни цени ще предложи на своите клиенти лидерът в модерната търговия у нас - Kaufland България. От 6-и до 12-и ноември, включително, в хипермаркетите на веригата ще се предлагат промоции и отстъпки до 60 %. По време на Black Friday седмицата в Kaufland изборът от изгодни оферти ще обхваща близо 500 артикула в различните стокови категории.  

Различни модели телевизори с размери от 32 до 55 инча на технологичните лидери Samsung, LG, Crown, TCL и Finlux могат да бъдат закупени на специални цени, като предложението за 32 инчовият телевизор е изключително изгодно. 

За предстоящия зимен сезон от Kaufland предлагат отоплителни уреди като климатици и вентилаторни печки с намалени цени съответно с 40% отстъпка.

Тонколони, саунд бар, LED минибиймър с отстъпка на цените до 40% могат да превърнат всеки дом в уютна концертна зала или киносалон.

За любителите на техлогични джаджи ритейлърът е подготвил смарт гривна и часовник Xiaomi с отстъпки над 30%, микро SD карти с адаптер и USB памет от Phillips намалени над с 55%. 

Доволни от предложенията на Kaufland ще останат и геймърите, които могат да си закупят специални клавиатури, слушалки, мишки и подложки за мишки от бранда Noxo с намалени цени над 60%.

Фотоепилатор, машинка за подстригване, електрическа самобръсначка, тример за нос и разнообразие от продукти за грижа на Phillips с отстъпка в цената до над 40% също могат да бъдат намерени в „черната седмица“ на Kaufland. 

От промоциите могат да се възползват и всички домашни майстори. За тях Kaufland e подготвил разнообразни уреди на световно известната марка BOSCH, сред които ударна бормашина, ъглошлайф, прободен трион и др. Всички уреди BOSCH са с намалени цени до близо 40%. 

Пълният списък на артикулите, включени в „черната седмица“ на Kaufland могат да бъдат разгледани в специалната брошура и да бъдат намерени до 12 ноември или до изчерпване на количествата във всички хипермаркети от веригата в страната.  

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София