Стартъпът X-RULER за български планински велосипеди със специално място в Kaufland

гр. София, 23 ноември 2023 г.
Стартъпът X-RULER  за български планински велосипеди със специално място в Kaufland

Лидерът в ритейла подкрепя стартиращи компании в бизнеса им

Лидерът в сектора на търговията Kaufland и иновативната българска марка за планински велосипеди X-RULER обявяват ново партньорство. За първи път стартиращата българска компания става достъпна физически до крайните клиенти със специално излагане на велосипеди в Софийския хипермаркет на Kaufland в кв. „Банишора“. Досега търговецът на велосипеди представяше своите продукти само онлайн. 

В историята на компаниите-наематели на Kaufland става традиция български брандове да се развиват и да отварят свои физически обекти. Такъв пример са сладкарниците „Попимони“ в Пазарджик и Пловдив, които стартират като сладкарски цех, а впоследствие разработват цели шест обекта като част от хипермаркетите и One Stop Shopping концепцията на Kaufland. 

Велосипедите на X-RULER се отличават със своя изчистен дизайн и иновативна геометрия, които осигуряват уникално преживяване за всеки ценител на колоезденето. Те предлагат на българския клиент оптималното отношение цена-качество, което ги прави достъпни за широк кръг колоездачи. Стартъпът е с гъвкави услуги не само за закупуване на колела, но и отдаване под наем, а освен това обратно изкупува старите колелета и ги остойностява с ваучер за следваща покупка.

„Вярваме, че всяко колоездене трябва да бъде вълнуващо преживяване и това е мисията ни. Kaufland е доказал своята роля като лидер в сектора на търговията и се надяваме, че чрез нашето партньорство ще предложим на българския клиент най-доброто.“, коментира управителят на X-RULER – Димитър Сербезов. 

„Избрахме X-RULER, водени от мисията ни да подкрепяме иновативни български компании и да предоставяме повече възможности и добавена стойност за клиентите на Kaufland. Чрез допълнителните услуги ние им предоставяме неоспоримо удобство и разнообразие и превръщаме нашите хипермаркети в мястото, на което могат да открият всичко.“ – коментира Петър Пекалиев, ръководител „Централно управление на недвижимостите" в Kaufland България.

Хипермаркерите на ритейлъра разполагат с паркинг за велосипеди за потребителите, които ще могат да се възползват от иновативните устойчиви предложения на  X-RULER. 

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места, като приносът й към икономиката е 1.63 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София