Дo 50% намаление на кухненски уреди в Kaufland по време на Black week

гр. София, 8 ноември 2023 г.
Дo 50% намаление на кухненски уреди в Kaufland по време на Black week

Специалните предложения за „черната седмица“ на най-голямата търговска верига в България влизат в помощ на всяко едно домакинство

Kaufland предлага близо 500 супер оферти и страхотни намаления за всяко домакинство тази седмица по повод Black Friday. До неделя, 12.11.2023 г. (включително) клиентите на веригата ще могат да закупят изобилие от домакински уреди, пособия и помощници в кухнята на цени с до и над 50% намаление. 

За любителите на здравословното хранене с над 50% намаление се предлагат сокоизстисквачки и блендери. За по-добрия и свеж старт на деня през „Черната седмица“ със сходнo намаление е и кафемашина Ayco.  

Най-атрактивни отстъпки при кухненските уреди са на висококачествения бранд за домакинска техника Tefal. С 50% намаление могат да се намерят всички тигани с незалепващо покритие на бранда и съдове за готвене Ingenio, с които всеки да допълни кухненския кът. Към изборът на качествени уреди с над 25% намаление се нареждат и други готварски помощници като мултикукър, хлебопекарна, грил и фритюрници (дo 35% намаление). За любителите на домашно приготвената скара офертите заслужават сериозно внимание.

В рамките на Black week изкушаващи отстъпки с над 50% намаление се предлагат и за подобряване на условията в кухнята с аспиратори, уреди за вграждане и бяла техника на атрактивни цени. 

Клиентите могат да открият и специални предложения на стъклени изделия от Pasabahce, както и отстъпки за филтриращите системи за вода с марка Laica.

Клиентите на лидера в модерната търговия, които отлагат да обновят домакинските прибори, могат да го направят сега и да облекчат семейния бюджет с 50% намалените продукти от Brio. За аранжирането и подредбата на масата Kaufland се грижи с високи отстъпки на красивите и качествени сервизи за хранене на Luminarc. 

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София