Нов пикантен вкус лютеница „Брей!“ от Kaufland

гр. София, 4 октомври 2023 г.
Нов пикантен вкус лютеница „Брей!“ от Kaufland

В Kaufland могат да бъдат намерени над 6000 продукта родно производство

Kaufland добавя нов вкус към богатия асортимент на собствената си марка „Брей!“ като лансира нова пикантна едросмляна лютеница. Новият вкус е с добавен лют червен пипер и се присъединява естествено към разнообразието от български продукти на марката. Продуктът съчетава най-доброто от двата свята - традиция и неповторим пикантен вкус. 

„Където и да сме, каквото и да правим, вкусът на лютеницата е един от тези, които винаги ни връщат вкъщи“, казва  световната легенда във футбола Христо Стоичков, който не крие предпочитанията си към родните продукти. Kaufland България предлага над 6000 български артикула, а новият вкус на лютеницата „Брей!“ се присъединява към 110-те от собствената марка на ритейлъра. Те се произвеждат на родна земя и създадени за традиционна българска трапеза. 

Новата едросмляна пикантна лютеница „Брей!“  превръща традиционният вкус на любимата българска лютеница, носител на признанието „Продукт на годината“, в атрактивна пикантна разядка за новия сезон. Богатият асортимент на собствената марка на ритейлъра включва четири вида лютеници: класическа, с кимион, по тракийски и с новия пикантен вкус. Всички разновидности на лютеницата „Брей!“ са създадени по домашна рецепта и са 100% натурални, а хората припознават като лютеницата на своите баби. 

На лютеницата „Брей!“ е посветен и новият епизод на рубриката „За качеството с Биляна Гавазова“. В него потребителите могат да се върнат мислено в детството си и да усетят вкуса на любимите си филии с лютеницата на баба. Специален гост на епизода е Ирена Любомирова, търговец „Консерви“ в Kaufland България. Тя споделя топ 5 предложенията на марката „Брей!“ – лютеница едросмляна класическа, лютеница по тракийски, лютеница с кимион, гювеч, миш-маш и най-новото предложение – „Брей!“ лютеница едросмляна пикантна. Към разнообразието от артикули на собствената марка на ритейлъра се включват и два вида сезонни туршии – царска и смесена, както и различни видове люти чушлета, които са сред най-предпочитаните продукти при консервите. 

Изборът на продуктите с марка „Брей!“ кореспондира изцяло с изконните вкусове на българина, които неизменно присъстват на в кухнята на всеки един. Новият епизод на рубриката „За качеството с Биляна Гавазова“, посветен на лютеницата, можете да видите тук

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 900 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София