3 нови заведения за бързо хранене в новия Kaufland – Манастирски ливади

гр. София, 30 октомври 2023 г.
3 нови заведения за бързо хранене в новия Kaufland – Манастирски ливади

Модерен дизайн, екологични материали и интерактивна детска зона за игри ще посрещат клиентите на магазина 

Най-големият ритейлър в България – Kaufland, предстои да открие своя най-технологичен хипермаркет в столичния квартал „Манастирски ливади“. Освен с огромно разнообразие от качествени стоки на атрактивни цени, той ще предложи на своите клиенти специално обособена зона с три заведения за хранене и интерактивен детски кът за игри. Новите партньорства, които намират място в Kaufland-Манастирски ливади, са Grano Pizza Neapoletana, изцяло новият бранд Fish and Chips и Obento Sushi. Широката гама от кулинарни предложения от цял свят е събрана на площ от 230 кв.м., като за нея е разработена единна модерна визия. Интериорът оптимизира пространството и го адаптира към съвременните стандарти за функционалност и стил.

В допълнение към кулинарната зона, ритейлърът предоставя интерактивно забавление за най-малките. Специално обособена игрална зона с интерактивен монитор с touch screen ще предлага над 10 образователни игри за деца между 4 и 10 годишна възраст. Те са подбрани така, че под формата на игра да развиват способностите на децата за концентрация, координация и аналитично мислене.  

Новата зона е поредната стъпка от успешно развиваната от ритейлъра One Stop Shopping концепция, чрез която пазаруването се превръща в цялостно клиентско преживяване. Освен с обектите за хранене и детската зона, то се допълва и с втората физическа аптека BENU в България.

Първият обект на Grano Pizza Neapoletana в Kaufland ще предлага пица по автентична неаполитанска рецепта, направена от най-фино смляно италианско брашно тип 00, морска сол и чиста вода. Специално за новия хипермаркет компанията разработва и рецепти за паста, които ще бъдат представени за първи път. Любителите на сладкишите също могат да намерят своето ново любимо сладко изкушение на специалната сладкарска витрина на Grano Pizza Neapoletana заедно с чаша ароматно кафе. 

В новия Kaufland-Манастирски ливади ще отвори и първият обект в страната на концепцията Fish and Chips. В него ще се предлага богат асортимент от прясно приготвена риба и вкусни салати.  

Новият хипермаркет на Kaufland – Манастирски ливади ще отвори врати на 2 ноември 2023 г. 

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 64 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София