Всички сметки в пловдивските хипермаркети Kaufland ще са с 10% отстъпка на празника на града

гр. София, 4 септември 2023 г.
Всички сметки в пловдивските хипермаркети Kaufland ще са с 10% отстъпка на празника на града

Кампанията ще обхване всички притежатели на Kaufland Card при пазар в Града под тепетата на 6 септември

Kaufland намалява с 10% всички сметки, направени във всеки от 5-те си хипермаркета в гр. Пловдив на 6 септември. С тази инициатива ритейлърът поздравява всички пловдивчани по повод празника на града и Съединението на България. От отстъпката могат да се възползват всички притежатели на картата за лоялност Kaufland Card и след активиране на специалния купон в секция „Моите купони“. На територията на града се намират 5 хипермаркета – в кварталите „Тракия“, „Христо Ботев“, „Гагарин“ и „Христо Смирненски“, като разнообразието от стоки надхвърля 20 000 качествени артикула за всеки вкус и домакинство.

„Поздравяваме пловдивчани по случай празника на града и Съединението на България. За нас е приоритет да бъдем близо до нашите клиенти, а с Пловдив ни свързват особено важни за историята на нашата компания събития – тук отворихме първия си хипермаркет у нас. В района на Пловдив, в с. Стряма, се намира и нашата централна логистична база – туптящото сърце на компанията, откъдето ежедневно се доставят стоки до всеки един от нашите 63 магазина в цялата страна. Над 1100 човека от екипа на Kaufland България са именно от Пловдив и региона, а инвестициите ни са близо 120 млн. лв. Отделно на това, над 77 от нашите доставчици и близо 20 от земеделските производители, с които работим, са също пловдивски компании. Този район е особено специален за нас и с този малък жест искаме да покажем това“, каза изпълнителният директор на Kaufland България Иван Чернев.

Той подчерта още, че пловдивските доставчици осигуряват над 1000 артикула за магазинната мрежа на компанията в цялата страна. Наред с това в региона се отглежда и основният дял от български плодове и зеленчуци, по линия на уникалната програма на ритейлъра за Договорно изкупуване на продукцията, което гарантира сигурност за производителите и винаги свежа, качествена и проверена стока за клиентите.

В близост до Пловдив, в с. Стряма, е изграден и най-големият логистичен център на Балканите – Централен склад Kaufland България. Със cвoитe 113 000 ĸв. м oбщa плoщ, Централният склад на водещия ритейлър е най-големият не само в страната, но и на Балканите. Базата работи с последните технологии и постоянно въвежда иновации за подобрение на процесите и условията на работата на екипа. В логистичния център на Kaufland се поддържат температури от -23 до + 23 градуса в различните стокови зони. Годишно в склада се комисионират 1,3 милиона палета към всички 63 хипермаркета в страната, като над 150 камиона влизат ежедневно в кампуса. При прием на стоките, на място в Централния склад се извършва и ключова част от качествения контрол на продуктите, предназначени за магазинната мрежа на най-големия ритейлър у нас. Специалисти по качеството ежедневно одитират постъпващите артикули и съблюдават за това те да отговарят на критериите за цвят, структура, размер и вкус.

От Града под тепетата е и новото рекламно лице на компанията - легендарният футболист Христо Стоичков. Той отправя лични поздрави към жителите на своя роден град в специализирана кампания, популяризираща броя на продуктите в магазинната мрежа на Kaufland, които са с произход от региона на  гр. Пловдив.

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София