Над 600 артикула за ученика на изгодни цени от Kaufland за 15 септември

гр. София, 5 септември 2023 г.
Над 600 артикула за ученика на изгодни цени от Kaufland за 15 септември

Международни сертификати гарантират екологичния произход на ученическите материали от собствената марка на ритейлъра 

Над 600 артикула на достъпни цени за ученика предлага на клиентите си най-големият ритейлър у нас Kaufland България, в рамките на ученическата си кампания Back-To-School. Разнообразието от ученически пособия и канцеларски материали обхваща всичко необходимо за подготовката за първия учебен ден – от тетрадки, химикалки, моливи и материали за рисуване, през кутии за хранене и бутилки за вода. 

Канцеларски материали и ученически пособия от собствената марка на ритейлъра – Talentus®, могат да бъдат намерени тази седмица на атрактивни цени. В допълнение към тях, асортиментът включва всичко необходимо за 15-и септември – тетрадки, моливи, блокчета и материали за рисуване. Комплекти различни видове химикали с 43% отстъпка и блестящи химикалки с 41% отстъпка допълват предложенията за ученика. Практични, достъпни и красиви, продуктите с марка Talentus® са изработени от висококачествени материали – дървото, картонът и хартията, от които са произведени, се добиват от устойчиво стопанисвани гори. За това гарантира  сертификатът FSC на опаковките. Допълнителна гаранция за качество и произход дава екологичният сертификат Blаuer Engel, който обозначава продуктите, изработени от рециклирана хартия. Още много предложения за ученика могат да бъдат намерени в специалната брошура на Kaufland, валидна до 17 септември. Продуктите Talentus® присъстват целогодишно на регалите на хипермаркетите на Kaufland на достъпни цени, а до 17 септември ползвателите на Kaufland Card могат да активират купон за допълнителна отстъпка от 20% на всички артикули от марката. 

В рамките на Back-to-School кампанията, в хипермаркетите в цялата страна могат да бъдат открити и известни марки канцеларски материали, сред които цветни флумастери, маркери и боички на Faber Castell, чанти, кутии за храна и бутилки за вода Maped. 

В допълнение към изгодните предложения за 15-ти септември, Цветелина Чернева, старши търговец „нехранителни стоки“ в Kaufland България, съветва как пазарът за първия учебен ден може да бъде лесен и забавен в новото видео в рубриката „За качеството с Биляна Гавазова“. Тази година Kaufland прави този процес още по-лесен, по-забавен и по-изгоден, като представя списък с 10 важни стъпки за бързо „влизане в час". Съветите, които ще ви помогнат да се подготвите с минимално усилие, са част от новия епизод от поредицата „За качеството с Биляна Гавазова“. Във важната мисия – „15-и септември“, се включват второкласникът Алек и майка му, които с интерес разглеждат актуалните оферти за първия учебен ден. 

Всички атрактивни и изгодни предложения за подготовката на учениците от най-големия ритейлър в България, могат да бъдат разгледани на: https://www.kaufland.bg/broshuri.html и в мобилното приложение на Kaufland България

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София