Kaufland България е финалист в 16 категории на Career Show Awards 2023

гр. София, 14 септември 2023 г.
Kaufland България е финалист в 16 категории на Career Show Awards 2023

Компанията подобрява постижението си от последните две години

Kaufland България е финалист в 16 от някои от най-оспорваните категории на тазгодишното издание на Career Show Awards 2023. Престижният конкурс се провежда за пета година и отличава най-забележителните успехи на компаниите в сферата на човешките ресурси и работодателската марка.

Благодарение на положените усилия, свързани с работодателската марка на компанията, Kaufland успя да затвърди позицията си на предпочитан и търсен работодател. Заедно с разнообразните стратегии за управление на човешките ресурси, както и с отдадеността на екипа, ритейлърът е определен за финалист в следните категории на Career Show Awards 2023:

1.    Най-добър работодател FMCG
2.    Стратегия за привличане на таланти
3.    Стратегия за кариерно развитие
4.    Стратегия за обучение и развитие
5.    Стратегия за признание на служителите
6.    Изключителни екипни постижения
7.    Използване на технологии в HR
8.    Иновации в подбора на кадри
9.    Развитие на лидерски умения
10.    Стажантска програма
11.    Динамично развиваща се компания
12.    Благотворителна инициатива
13.    Стратегия „Баланс, работа и личен живот“
14.    HR Мениджър
15.    Recruiter
16.    Employer Branding екип

„Фактът, че за поредна година сме финалисти в редица силно конкуренти категории на Career Show Awards ни показва, че действията ни имат значение. Постиженията ни насърчават да бъдем все по-добри и да полагаме нужните усилия, с които да мотивираме колегите ни и да доказваме, че Kaufland е страхотно място за работа“, сподели Милена Караилиева, директор „Човешки ресурси“ в Kaufland България.

Всяка от кандидатурите за Career Show Awards се оценява от жури, съставено от експерти и професионалисти с дългогодишен опит. Сред тях има журналисти, ръководители на сдружения и асоциации, редактори, издатели, инфлуенсъри, футуристи и лидери от различни браншове. Процесът по оценяване на кандидатурите в различните категории е базиран на няколко основни критерии – култура и ценности, цели планиране и изпълнение, креативност и иновативност, ефективност и резултати.

Утвърждаването на работодателската марка на Kaufland България завоюва над 35 отличия от началото на 2022 г. до момента в най-оспорваните категории на значими конкурси като Employer Branding Awards на b2b Media, Career Show Awards, My Love Marks, Business Lady, Employer of choice и др. Компанията успя да заслужи първото място в категории като Работодател на годината, Любим международен работодател, Employer Branding Idea, Employer Branding Event, Лидер в работодателската марка, Студентски активности и подбор и др.

За Kaufland България:
Kaufland България е лидер в сектора на търговията у нас с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 900 служители. Пет поредни години компанията е сертифицирана като Top Employer от международния независим институт Top Employers Institute. От началото на 2022 г. до момента утвърждаването на работодателската марка на Kaufland България беше засвидетелствано и от повече от 35 отличия в най-оспорваните категории на значими конкурси като Employer Branding Awards на b2b Media, Career Show Awards, My Love Marks, Business Lady, Employer of choice и други.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София