Продукти на лидера в хавлиения текстил VOSSEN – с до 60% намаление в Kaufland

гр. София, 29 август 2023 г.
Продукти на лидера в хавлиения текстил VOSSEN – с до 60% намаление в Kaufland

Памучни халати, детско пончо, кърпи за баня в различни размери и много други на промоционална цена с Kaufland Card 

Висококачествени австрийски текстилни изделия на марката VOSSEN от 100% памук могат да бъдат закупени с до 60% намаление с Kaufland Card в магазините на лидера в модерната търговия. Промоционалните цени са валидни от 28 август до 5 ноември тази година. 

„Лоялната програма Kaufland Card позволява на нашите клиенти да имат достъп до висококачествени и популярни брандове на изгодни цени. За нас основният мотив е да удовлетворяваме потребителите и да разширяваме постоянно асортимента ни от продукти. С марката VOSSEN доказваме за пореден път, че високото качество е достъпно за всички“ – коментира Симон Хаубрих, Директор дирекция „Нехранителни стоки“ в Kaufland България. 

Премиум марката VOSSEN е сред най-известните европейски производители на хавлиени кърпи и доказан пазарен лидер в Европа в продуктовата линия. Всяка година брандът произвежда 5,3 милиона висококачествени продукта за повече от 43 страни по света и 4000 клиенти. Продуктите на VOSSEN дължат своето качество и уникалност на революционната технология AIRPILLOW. Благодарение на уникалната техника на производство, кърпите VOSSEN имат неповторима пухкава структура на влакната (максимална абсорбция, уникално усещане при допир, 90% по-малко мъх), която се усеща като нежно поглаждане по кожата.

До 5 ноември всички клиенти на Kaufland в страната могат да намерят промоционалните артикули на австрийската марка VOSSEN – кърпи в различни размери с над 50% от редовната цена, килимче и халат за баня с до 60% намаление, както и детско пончо и кърпа за плаж с до 50% отстъпка. Всички артикули на марката са дерматологично тествани, с висока попиваемост и 100% веган. 

Предложенията важат за потребителите на Kaufland Card. За да се възползват от преференциалните цени, клиентите на веригата могат да активират купон със събраните си точки. За всеки 5 лв. от стойността на своята покупка, направена с Kaufland Card, клиентите получават 1 точка за лоялност в своя потребителски профил. С всеки събрани 5 или 10 точки за лоялност могат да закупят избрания продукт от марката VOSSEN с до 60% отстъпка от редовната му цена. Точките ще бъдат начислявани автоматично след всяка покупка по картата за лоялност Kaufland Card, според условията на програмата за лоялност.

Всички актуални предложения на най-голямата търговска верига с Kaufland Card у нас могат да бъдат разгледани в брошурата на Kaufland и ще бъдат налични до изчерпване на количествата. 

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София