Събраните точки в Kaufland Card дават възможност за спечелване на билети за автокино

гр. София, 17 юли 2023 г.
Kaufland пуска 8 нови български плодове и зеленчуци под марката „Брей!“

Най-големият ритейлър у нас кани своите лоялни клиенти да се насладят на любимия си български филм от своя автомобил

В периода до 20 юли притежателите на физическа или дигитална Kaufland Card имат възможността да спечелят билет за уникалния автокино фестивал на веригата на паркинга на хипермаркетите в кв. „Крива река“ и кв. „Горубляне“ в София. Събраните точки в Kaufland Card могат да отключат купон за участие в теглене за билети подарък. 

„Kaufland Card дава много повече от изгодни цени. С нея нашите лоялни клиенти могат да се наслаждават на редица предимства, включително и възможност за безплатно участие в специални събития или отстъпки при партньори, извън нашата верига“ –  коментира инициативата Ялчин Джем, главен търговски директор и член на УС на Kaufland България. 

Двадесет печеливши ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 21 юли 2023 г., като всеки от тях ще получи по един билет за прожекция по свой избор. Билетът е валиден до 3 август 2023 г., включително, като всеки спечелил ще може да се наслади на избрания от него филм с до четирима човека в кола. Победителите ще бъдат уведомени по имейл или чрез телефонно обаждане на 24 юли, когато ще бъдат уточнени и детайлите за получаване на наградата. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност. Пълните условия и начин на участие, могат да се видят тук.

Сред заглавията, които ще бъдат прожектирани в двата хипермаркета на веригата, са хитовият филм „Чалга“ от популярния актьор и режисьор Мариан Вълев, който ще бъде на екран всеки понеделник и сряда във филиала на кв. „Горубляне“ (ул. „Владичина ливада“ 2) и всеки четвъртък и събота в кв. „Крива река“ (бул. „Е. Тотлебен“ 36). Други български продукции, които ще бъдат част от фестивала, са „Васил“, „Изкуството да падаш“, „Шекспир като улично куче“, „Бай Иван 2“, „Игра на доверие“, „Смирен“ и „Murda Boyz: Махленска класа“. 

Всички заглавия на едномесечния автокино фестивал ще бъдат прожектирани на екран с големина 5 м х 10 м. Повече информация за филмите и датите на прожекциите има на avtokino.bg.

Автокино@Kaufland е инициатива на най-големия ритейлър в подкрепа на българското кино. Чрез нея компанията популяризира подбрани заглавия като увеличава достъпа на клиентите си до родното кино. Лятната кампания Автокино@Kaufland протича в периода 03.07 – 03.08 на две локации в София – Kaufland Горубляне и Kafland Крива река.

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София