Kaufland България разкрива 140 нови работни места

гр. София, 26 юни 2023 г.

Екипът на ритейлъра ще наброява близо 7 000 души

Kaufland България ще разкрие 140 нови работни места с отварянето на още два хипермаркета в София. През есента в столичните квартали „Люлин“ и „Манастирски ливади“ врати ще отворят 64-ят и 65-ят филиали на компанията в страната.

Kaufland България се грижи да създаде на служителите си във всеки свой хипермаркет най-добрите работни условия и атмосфера с комфортни и просторни социални помещения, удобни касови маси, както и оптимизирана логистика при зареждане на стоките с ергономичните сгъваеми палети за многократна употреба. За приобщаване на новите членове на екипа от хипермаркетите в „Люлин“ и „Манастирски ливади“ Kaufland ще използва „Програма за въвеждане в работата“, която се основава на три стълба – отношение, информация и обучение. Основната ѝцел е както да представи компанията и нейните бизнес операции, история, култура и придобивки за служителите, така и да създаде чувство за принадлежност на новите служители.

Обектите „Люлин“ и „Манастирски ливади“ са изградени в унисон с политиката на компанията за екологично и енергийно ефективно строителство. Като част от нея ритейлърът оборудва своите магазини с редица щадящи околната среда системи. По този начин компанията намалява въглеродния си отпечатък и повишава енергийната си ефективност.

Kaufland България е един от най-големите работодатели у нас, а след отварянето на двата нови хипермаркета екипът на веригата ще наброява близо 7 000 души. Компанията приема грижата за всеки от тях като своя мисия и призвание, като им предлага сигурно и стабилно работно място. В стремежа си да се грижи за благосъстоянието на своите служители, да поощрява тяхното развитие и чувство на удовлетвореност, Kaufland България непрекъснато надгражда стратегията си за управление на човешките ресурси и добавя нови придобивки, отговарящи на техните потребности. Веригата предоставя стимулираща работна среда и богат социален пакет на своите служители, в това число допълнително здравно осигуряване, спортни карти на преференциални цени, месечни ваучери за храна на стойност 200 лв., гъвкаво работно време и други. Сред последните придобивки за екипа на компанията са изплащането на 600 лв. за раждане или осиновяване на дете, както и добавянето на още един допълнителен ден отпуск. Служителите на Kaufland могат да се възползват от 22 дни платен годишен отпуск. Над 250 са отстъпките за различни продукти и услуги, от които служителите на водещият ритейлър у нас могат да се възползват, както и участия в разнообразни полезни инициативи, спортни събития и CSR активности. Само за изминалата година веригата е инвестирала над 7 млн. в придобивки за служителите си и повече от 380 хил. лв. в множество обучителни програми, обхванали над 6400 от служителите ѝ в различните структури и отдели.

Всеки, който желае да стане част от екипа на най-новите магазини, може да разгледа свободните позиции и да кандидатства на кариерния уебсайт на веригата – kariera.kaufland.bg.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията у нас с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 600 служители. Пет поредни години компанията е сертифицирана като Top Employer (Топ Работодател) от международния независим институт Top Employers Institute. От началото на 2022 г. до момента утвърждаването на работодателската марка на Kaufland България беше засвидетелствано и от повече от 30 отличия в най-оспорваните категории на значими конкурси като Employer Branding Awards на b2b Media, Career Show Awards, Career Show Index 2022, Career Show Index 2023, True Leaders ICAP и други.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София