Пловдив става домакин на Kaufland K-POP Challenge

гр. София, 08 юни 2023 г.
Пловдив става домакин на Kaufland K-POP Challenge

На 9 юни паркингът на Kaufland Тракия ще се превърне в арена за първото Kaufland K-POP предизвикателство.

От 17.00 до 20.00 ч. в петък ще се преброят феновете от Пловдив на K-POP културата, като за всички присъстващи ще има много танци и специални награди за участващите в предизвикателствата, осигурени от Kaufland - Nintendo Switch конзола, Fujifilm камера за инстанти снимки и много други.

Успешният старт на турнето беше даден миналият петък в София, като стотици почитатели се включиха в активностите – random dance и relay dance – типични танцови предизвикателства, които обединяват всички присъстващи да повтарят движенията от популярни корейски хитове.

Докато репетират за танцовите хореографии, всеки може да завърти колелото на К- късмета и да запечатат уникалните спомени в специален K-POP photo booth.

Специално за събитието Kaufland е подготвил авторска K-POP  песен и танц, който всеки щe може да научи: Kaufland | K-Pop - YouTube

Докато повтарят движенията от К-песента, всички ще могат да научат и рецептите за специалните K-напитки, приготвени с марките на Kaufland – K Classic, K-take it veggie, K-Classic, K-Bio, K-Favorites.

През последните няколко десетилетия корейската вълна залива света, а в момента е в своята връхна точка благодарение на своите POP групи. Позитивните послания в песните и динамичните им танци превръщат последователите на тази култура в част от течение, в което малки и големи могат да се включат.

Датите и повече информация:

Пловдив – Тракия  – 09.06

Варна – Трошево  - 16.06

Бургас – Славейков  – 23.06

Начало: 17.00 ч.

Вход: свободен

Предизвикателства и награди: За участие в K-POP предизвикателството в TikTok, всеки трябва да заснеме и качи видео как изпълнява специалната Kauflаnd хореография върху авторската Kaufland песен. Участващите могат да спечелят безжични слушалки Samsung или Nintendo switch. Oсвен това всеки качил стори от събитието с таг на @kauflandbulgaria в Instagram, може да спечели фотоапарат за инстантни снимки – Fujifilm.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София