Kaufland България и Samsung България обявиха стратегическо партньорство

гр. София, 12 май 2023 г.
Kaufland България и Samsung България обявиха стратегическо партньорство

Kaufland е първият ритейлър за бързооборотни стоки у нас, който разширява портфолиото си с продукти от технологичния гигант

От 15.05., понеделник, широка гама от продукти Samsung могат да бъдат открити в магазинната мрежа на най-голямата ритейл верига у нас. С това Kaufland България се превръща в първата верига за бързооборотни стоки, която започва да предлага в специална кампания продуктите на корейския гигант. Партньорството на двете компании в България стартира с атрактивни предложения за лоялните клиенти на ритейлъра. От 15.05. до 02.07.2023 г. всички клиенти на Kaufland ще могат да се възползват от ексклузивни цени с до 40% отстъпка на десет избрани продукта Samsung като активират определен брой точки от своите карти за лоялност – Kaufland Card. Сред продуктите са както смарт телефон и часовник, таблет и саундбар, така и два вида телевизори, монитор за компютър, микровълнова печка и прахосмукачка.

„Партньорството ни със Samsung България e от стратегическо значение. С компанията споделяме еднакви ценности – държим на безкомпромисното качество, стремим се към иновации и оптимизации на продуктите и бизнеса ни. Позиционирането на продукти от портфолиото на Samsung ни дава възможност да разширим асортимента си и да предлагаме актуални предложения на нашите клиенти“ - споделя Симон Хаубрих, Директор дирекция „Нехранителни стоки“ в Kaufland България.

„Щастливи сме, че от днес богат избор от продуктите на Samsung са още по-достъпни за нашите потребители в мрежата на Kaufland България. Сред специалната селекция могат да бъдат открити различни продукти, които улесняват ежедневието, благодарение на иновациите на компанията. “, каза Мария Синигерова, Маркетинг мениджър в Samsung България.

Двете компании се обединяват за ексклузивно и дългосрочно партньорство, което да подпомогне технологичната достъпност на най-широко ниво. Чрез веригата хипермаркети, уредите на Samsung ще бъдат още по-достъпни за над 1.2 млн. от клиентите на ритейлъра седмично.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Относно Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии. Компанията предефинира света на телевизори, смартфони, носими устройства, таблети, цифрови уреди, мрежови системи и памет, LSI системи, леярски и LED решения. За всички последни новини, моля посетете Samsung Newsroom на news.samsung.com

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София