Обнови домашната библиотека с намалени книги от Kaufland България

гр. София, 23 май 2023 г.

Ритейлърът предлага 18 заглавия за деца и възрастни с отстъпка до 25% по случай 24-и май

Най-големият ритейлър у нас – Kaufland Българя, сваля цените на 18 книги от асортимента си с до 25% тази седмица по случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. До неделя, 28-и май, в хипермаркетите на веригата могат да бъдат намерени заглавия, включително на любими детски приказки, с намаление от 26% и книжки за оцветяване с намаление до 25 %. За максимално улеснение на тематичния пазар, ритейлърът е подбрал специална селекция от продукти в седмичната си онлайн брошура Kaufland, която можете да намерите тук.

Целогодишно веригата предоставя на своите клиенти над 100 актуални заглавия за деца и възрастни на български език във всеки един от 63-те хипермаркета у нас.

Седмичните брошури на Kaufland с всички специални предложения, предлагат нова порция атрактивни предложения всеки понеделник. Към тях всеки четвъртък компанията добавя още повече атрактивни оферти за уикенд пазаруване.

Информирайте се за Kaufland изгодните цени и във Viber.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София