4 български града се включват в корейско предизвикателство

гр. София, 31 май 2023 г.
4 български града се включват в корейско предизвикателство

Kaufland K-POP Challenge ще предизвика младите у нас с корейската вълна в танците

От 2 до 23 юни четири български града ще се присъединят към един от най-влиятелните културни феномена в света – K-POP  културата. Kaufland България ще предостави на всички присъстващи истинско забавление чрез K-POP танците. Заедно с организацията We love Кorea и едни от най-успешните танцови кавър групи у нас, Kaufland ще предизвика младите да танцуват, да се забавляват и да печелят награди - Nintendo Switch и Fujifilm за инстанти снимки.

Първата дата на лятното K-POP  турне е 2 юни, а мястото – паркингът на Kaufland в Младост 3. В продължение на три часа от 17.00 ч. всеки може да се включи в така нареченото random dance предизвикателство, водено от Кирил Величков от група Toxic. Това са българите, които два пъти са класирани за световното K-POP  състезание по танци, чийто финал се провежда всяка година в Южна Корея. Женската половина е представена от Мария Чанева – преподавател в We love Korea - част от група S.KiLLs, победители в AnimeS 2022г.

Гостите могат да очакват още много изненади, игри с награди, специален фото кът за запечатване на спомени и Relay Dance Show.

Докато повтарят движенията, всички ще могат да научат рецептите за специалните K напитки, приготвени с марките на Kaufland – K Classic, K-take it veggie, K-Classic, K-Bio и K-Favorites.

Специално предизвикателство са подготвили Kaufland с авторска K-POP  песен и танц, който всеки ще може да научи: Kaufland | K-Pop - YouTube

Корейската вълна завладява света през последните няколко десетилетия, а в момента е в своята връхна точка чрез популярните южнокорейски групи. Позитивните послания в песните и атрактивните танци превръщат последователите в част от течение, в което малки и големи се запознават с корейската култура.

Датите и повече информация:  

София – Младост 3  – 02.06

Пловдив – Тракия  – 09.06

Варна – Трошево  - 16.06

Бургас – Славейков  – 23.06

Начало: 17.00 ч.

Вход: свободен

Предизвикателства и награди: Всеки може да се включи в K-POP  challenge в Tik Tok, в който ще участниците да заснемат и качат видео как изпълняват специалната Kauflаnd хореография върху авторската Kaufland песен. Участващите могат да спечелят безжични слушалки Samsung или Nintendo switch. Oсвен това всеки качил стори в Instagram с таг на @kauflandbulgaria от събитието, на което е присъствал, участва за фотоапарат за инстантни снимки – Fujifilm.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София