Над 30 вида сирена и кашкавали с намаление до 30% тази седмица в Kaufland

гр. София, 27 март 2023 г.
Над 30 вида сирена и кашкавали с намаление до 30% тази седмица в Kaufland

Компанията предлага над 200 вида млечни деликатеси в постоянния си асортимент

Най-големият ритейлър у нас – Kaufland Българя сваля цените промоционално на 34 вида сирена и кашкавали тази седмица, като най-търсените продукти се предлагат с до 30% намаление. Компанията предоставя на своите клиенти разнообразие от видове и марки млечни продукти, включително и такива от собствената си българска марка „Брей!“.

В хипермаркетите на веригата могат да бъде намерен богат избор от кашкавал от краве мляко с намаление до 30%, като ритейлърът се е погрижили за всеки вкус – от почитателите на гюбека до тези на кашкаваленото роле, което е с 25% отстъпка. Над 20 вида са сирената с промоционална цена. Млечните предложения от витрината с обслужване достигат до намаления от 40%, в това число са и сирената с по-специфични вкусове като тези с маслини или кимион. Голямото намаление на сирена и кашкавали обхваща периода от понеделник (27.03.) до неделя (02.04.).

За максимално улеснение на седмичния пазар, ритейлърът предлага идеи и специално подбрани рецепти от Kaufland, които можете да намерите тук. Менюто обхваща широка гама вкусове и интереси - от интернационална кухня до сезонни вкусотии, от сладкиши с много сметана до веган специалитети.

Седмичните брошури на Kaufland с всички специални предложения, предлагат нова порция атрактивни предложения всеки понеделник. Към тях всеки четвъртък компанията добавя още повече атрактивни оферти за уикенд пазаруване.

Информирайте се за Kaufland изгодните цени и във Viber.

За Kaufland България: Kaufland България лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София