Продуктите на Джейми Оливър за първи път в Kaufland

гр. София, 20 март 2023 г.
Продуктите на Джейми Оливър за първи път в Kaufland

Това сочат данните от маркетингово проучване извършено в периода 2022 - началото на 2023 г.

Гответе в кухнята с Джейми Оливър и Tefal. Звездните предложения се предлагат за първи път в Kaufland България. Събирайте промоточки при пазаруване, отключвайте купони и вземете до 67% отстъпка на специално подбраните продукти. При всяко сканиране на вашата Kaufland Card получавате 1 точка за всеки 5 лв. от стойността на покупката ви. Възползвайте се от атрактивните предложения в периода от 20.03.2023 г. до 14.05.2023 г.

От първия незалепващ тиган до пълната гама малки домакински уреди, марката Tefal никога не е спирала да въвежда иновации, за да улесни вашето ежедневие. В сътрудничество с Tefal, кулинарният феномен Джейми Оливър пуска на пазара няколко серии кухненска посуда, включително и професионалната серия „Джейми Оливър”. Световноизвестният готвач носи със себе си страстта и любовта към храната, докато Tefal гарантира уникалната технология и детайлната експертиза. С печелившата комбинация от вкусни, лесни и разбира се, здравословни рецепти и гамата съдове за готвене „Джейми Оливър“ от най-високо качество на Tefal, си осигурявате кулинарни шедьоври.

Тенджерите и тиганите са изработени от немска неръждаема стомана със занитени дръжки за охлаждане, устойчиво незалепващо покритие и практични маркировки за измерване. Подходящи са за всички котлони - включително и индукционни. В Kaufland се предлага огромно разнообразие от професионалните съдове. Дълбоката касерола с капак, необходима за всяка кухня, е с цели 64% отстъпка. Продуктите „Джейми Оливър“ са внимателно проектирани - с удобен захват, здрави основи и изобилие от дизайни, за да направи живота ви по-лесен, а времето в кухнята се превръща в истинско удоволствие.

Прецизните ножове ще ви превърнат в майстори-готвачи. Благодарение на широката гама от продукти, ще намерите точния нож за всяка нужда. Универсалният нож на Джейми Оливър може да закупите с 5 промоточки на изключителната цена 11.99 лв. Няма как да не ви направят впечатление и уредите с марка Tefal с цели 3 години гаранция. Иновативният кухненски робот и грил плочата, които ще откриете в Kaufland, са с до 40% намаление.

Лоялната програма на най-голямата търговска верига ви предоставя специални отстъпки, игри с награди и още много други предимства. Вземете вашата физическа карта от всеки техен хипермаркет или се регистрирайте бързо и лесно в мобилното приложение! С всеки ваш пазар, трупате точки и активирате ексклузивни и персонализирани купони с още по-атрактивни оферти.

Разгледайте седмичната брошура на Kaufland тук.
Информирайте се за Kaufland изгодните цени и във Viber.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София