Вълшебна седмица с Хари Потър в Kaufland

гр. София, 06 февруари 2023 г.
Вълшебна седмица с Хари Потър в Kaufland

Вълшебната седмица в Kaufland вече започна. От 6-и до 12-и февруари клиентите на най-голямата търговска верига у нас ще могат да избират от специално подбрани дрехи, бельо и спални комплекти с мотиви от любимата си филмова поредица. Ритейлърът е подготвил атрактивни цени, както на детските стоки, така и на тези за възрастни, а разнообразието е голямо, както при продуктите, така при размерите им.


Магическите облекла включват, както тематични чорапи, така и разнообразни суитшърти, подходящи за студените зимните дни.


Към пижамите в магична тематика, ритейлърът е добавил и меко одеяло с образа на Хедуиг - вярната сова на Хари Потър.


Колекцията с брандинг на Хари Потър се откроява с удобство и дизайн, а качеството на артикулите е гарантирано. Всички текстилни дрехи притежават сертификата ОЕКО-ТЕКС СТАНДАРТ 100, в уверение, че стоките не съдържат вредни за човешкото здраве вещества – както по отношение на тъканите, така и на копчетата, циповете и останалите свързващи материали по тях. Това е един от най-известните в света етикети за текстил, който гарантира висока безопасност при използване на продуктите.

Магическите предложения на веригата можете да намерите в актуалната брошура ТУК.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията у нас с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 600 служители. Пет поредни години компанията е сертифицирана като Топ Работодател от международния независим институт Top Employers Institute. През 2022 година утвърждаването на работодателската марка на Kaufland България беше засвидетелствано и от близо 25 отличия в най-оспорваните категории на значими конкурси като Employer Branding Awards на b2b Media, Career Show Awards, Career Show Index 2022, True Leaders ICAP и други.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София