Само български мартеници в Kaufland за Баба Марта

гр. София, 27 февруари 2023 г.
Само български мартеници в Kaufland за Баба Марта

Всички 30 вида мартеници, предлагани в най-голямата търговска верига у нас Kaufland България, са родно производство. За поредна година лидерът в ритейла подкрепя българските стоки и производители, затова в асортимента му за Баба Марта могат да бъдат намерени само мартеници, доказано изработени у нас.

Богатият набор от различни видове мартеници със сигурност ще задоволи и най-претенциозните клиенти, като всеки може да намери с какво да зарадва цялото семейство и приятелите си. Те са произведени от различни материали, като в част от тях са имплементирани български шевици или символи за късмет. Серията от ръчно произведените мартенички са направени от вълна и наподобяват истински бижута.

Цените на оригиналните бяло-червени артикули в Kaufland започват от 0,39 лв.    

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София