Изобилие от цветя и сладки изкушения за Св. Валентин от Kaufland

гр. София, 08 февруари 2023 г.
Изобилие от цветя и сладки изкушения за Св. Валентин от Kaufland

Вкусът на любовта превзема и Kaufland тази седмица. Клиентите на най-голямата търговска верига ще могат да избират от богато разнообразие захарни изкушения на изгодни цени. За всички ценители на сладкото са подготвени намаления на избрани видове торти, френски макарони, различни видове донъти и специално подбрани десерти. Празничните оферти са с удължена валидност - от 6 до 14 февруари.  

Специален акцент в празничното предложение е богатият избор от цветя. Разнообразие от различни цветове рози и лалетата ще напомнят за идващата пролет във всеки един от магазините в цялата страна между 7 до 14 февруари. Специални оферти са подготвени и за притежателите на Kaufland Card, които ще могат да се възползват от допълнителни отстъпки на десетки стоки.

"В Kaufland непрекъснато обогатяваме своя асортимент и стриктно следим за качеството на всяка една стока. Без значение по какъв начин отбелязвате 14-и февруари, сладкото няма как да ви остава безразлично. От този понеделник нашите клиенти ще могат да опитат и нов вид торта – "Шоколадова целувка". Добавяме още два вкуса към селекцията ни от донъти“, коментира ръководителят на направление "Акционен мениджмънт" на веригата Красимир Тодоров.

Със собствената марка на Kaufland K-Favourites клиентите ежедневно могат да поглезят себе си и близките с най-разнообразни сладки изкушения – от фини шоколадови трюфели с пълномаслено мляко, през изкусителен тъмен шоколад с парченца хрупкав карамел до бонбони със сочна сърцевина от чери ликьор и хрупкава шоколадова обвивка.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София