Александра Богданска хапва вкусно и с малко калории със свежите продукти на Kaufland

гр. София, 13 декември 2022 г.
Александра Богданска хапва вкусно и с малко калории със свежите продукти на Kaufland

Моделът и влогър Александра Богданска е почитател на лесните и бързи рецепти, които й позволяват да се радва на повече свободно време с близките си. Младата майка не се страхува да пробва нови рецепти и с радост прие предизвикателството да сготви нещо вкусно със свежи продукти на Kaufland България.

Преди да се насочи към обновения Kaufland в столичния квартал Малинова долина, Алекс разгледа онлайн брошурата и си набеляза някои от специалните празнични предложения на веригата.

Алекс представи на почитателите си инволтини с патладжан по рецепта на шеф Силвена Роу. За диетичното си ястие тя използва 2 патладжана, 1 лъжица рикота, сос от домати на кубчета, галета, червен и черен пипер, кедрови ядки и пармезан. Красивото ястие тя гарнира с няколко листенца босилек от любимата си оранжерия за подправки, която е първата по рода си в България. В иновативната микрооранжерия могат да се намерят целогодишно вкусни, свежи и полезни подправки.

„Инволтините с патладжан е лесно за приготвяне, вкусно и с малко калории ястие, което е от малкото неща, които готвя, щом имам свободно време! Благодарение на голямото разнообразие от продукти в Kaufland, мога да си купя всичко необходимо, без да се налага да обикалям различни места. Бонус за мен са безупречното качество и свежест, които магазинът винаги предлага. “ – сподели моделът в личния си Instagram профил.

Италианската рецепта на Алекс е поредната от поредицата „Любими рецепти за вкусни вечери“, в която популярни личности готвят изгодно и апетитно със свежите и качествени продукти на Kaufland. Във всеки един от хипермаркетите на веригата може да бъде открит разнообразен избор от над 20 000 продукта с доказано високо качество и изгодни цени. Всяка седмица клиентите могат да намерят повече от 400 продукта с до 50 % намаление. Всички неустоими предложения на веригата тази седмица можете да откриете ТУК.   

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София