Kaufland осигурява свежи и качествени храни за втория сезон на "Дяволското гърло"

гр. София, 07 ноември 2022 г.
Kaufland осигурява свежи и качествени храни за втория сезон на "Дяволското гърло"

Хитовият български сериал "Дяволското гърло", който пожъна огромен успех в страната и чужбина, снима в момента своя втори сезон във Велико Търново. Партньор на екипа по време на снимките е Kaufland България.

Ритейлърът се грижи за комфорта на всички на снимачната площадка, като ежедневно предоставя свежи и качествени хранителни продукти за участниците във филмовата продукция. Разнообразието, което предлага веригата, дава възможност за огромен избор от плодове, зеленчуци и традиционни месни и млечни продукти, пресни печива и много други вкусотии.

Вторият сезон на криминалната  драма е с работно заглавие "Есента на демона". Сюжетът се завърта около разследването на мистериозни убийства в старата столица. Главните действащи лица отново са разследващият полицай Филип Чанов и агентът на ДАНС Миа Язова, в чиито роли се превъплъщават Владимир Карамазов и Теодора Духовникова.

Kaufland България традиционно подкрепя българското кино, реализирайки разнообразни инициативи в цялата страна. През лятото на 2022 г. в партньорство с "Автокино", на паркингите на различни хипермаркети се състояха над 130 прожекции на актуални български филмови заглавия. Това даде възможност на хиляди посетители да се насладят на едни от най-популярните съвременни български филми, както и да се срещнат и да поговорят с техните продуценти и режисьори.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София