Иван и Андрей готвят изгодно с качествените продукти на Kaufland

гр. София, 24 ноември 2022 г.
Иван и Андрей готвят изгодно с качествените продукти на Kaufland

Андрей разкри тайната на любимата си ергенска салата

Един от най-разпознаваемите тандеми у нас – шоумените Иван и Андрей, приеха предизвикателството на Kaufland България и се включиха в кулинарната поредица „Любими рецепти за вкусни вечери“. Макар да признават, че откакто са семейни рядко им се случва да готвят, в две отделни видеа, разпространени в социалните медии, те с готовност разкриха кулинарните си тайни.

Първи своята рецепта представи Андрей, който заложи на здравословна „Италианска мъжка салата с морски дарове”. За да подсигурят необходимите съставки, Иван и Андрей  разгледаха онлайн брошурата с изгодни седмични предложения, набелязаха свежи продукти и се отправиха към най-близкия Kaufland.

„Ще си призная, че откакто живея със съпругата ми, не съм изпържил и две яйца. Днес ще си направя салата само за 10 минути, от която хем да се заситя бързо, хем да не напълнея. Освен, че е здравословна, тя се приготвя изключително бързо, което я прави перфектният избор за вечеря. Това беше моята традиционен избор в продължение на много години.“ - сподели в Instagram Андрей. Той добави, че разчита на Kaufland, винаги когато става въпрос за качествените, свежи и изгодни продукти с проверено качество.

За своята „мъжка“ салата той закупи готов за консумация бейби спанак „Брей!“, към който добави кисели краставички, сладка царевица, червен боб и малко нарязан артишок. За допълнителен аромат и сладост добави няколко сушени домата, а за да си набави полезните омега 3 мастни киселини завърши с пушена сьомга и микс с морски дарове. Салатата беше завършена с вдъхновен от италианската кухня дресинг с дижонска горчица, песто, зехтин и балсамико.

Оригиналната салата на Андрей, както и предстоящата рецепта на Иван са част от поредицата „Любими рецепти за вкусни вечери“, в която популярни личности готвят изгодно и вкусно със свежите и качествени продукти на Kaufland. Във всеки един от хипермаркетите на веригата може да бъде открит разнообразен избор от над 20 000 продукта с доказано високо качество и изгодни цени. Всяка седмица клиентите могат да намерят повече от 400 продукта с до 50 % намаления. Всички неустоими предложения на веригата тази седмица можете да откриете ТУК.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София