Иван приготвя „мъжки“ палачинки с изгодни продукти от Kaufland

гр. София, 28 ноември 2022 г.
Иван приготвя „мъжки“ палачинки с изгодни продукти от Kaufland

Любимият на всички български тандем Иван и Андрей смело продължава напред в предизвикателството на Kaufland България. След като Андрей представи своята диетична рецепта за работещи мъже „Италианска мъжка салата с морски дарове“, е ред и на другата половина от дуото да представи свое любимо ястие. Иван споделя за всичко необходимо и за начина на приготвяне на любимите си „Български мъжки палачинки“, които успяват да нахранят 6-членното му семейство.

„Когато става въпрос за приготвяне на храна за цялото семейство, за мен приоритет са продуктите, с които готвя, да са от най-високо качество. Затова и разчитам винаги на Kaufland – там всеки път намирам всичко необходимо без да се притеснявам.“ – споделя Иван.

За „мъжките“ си палачинки той използва яйцата от собствената марка на Kaufland „Брей!“, които смеси с бяло брашно, прясно мляко, захар и малко сол. За солената плънка на любимите си палачинки Иван добави настърган кашкавал и нарязан колбас, а за сладката заложи на класическия течен шоколад и домашно сладко от малини „Брей!“.

Специалните палачинки на Иван, както и диетичната салата на Андрей са част от поредицата „Любими рецепти за вкусни вечери“, в която популярни личности готвят изгодно и вкусно със свежите и качествени продукти на Kaufland. Във всеки един от хипермаркетите на веригата може да бъде открит разнообразен избор от над 20 000 продукта с доказано високо качество и изгодни цени. Всяка седмица клиентите могат да намерят повече от 400 продукта с до 50% намаления. Всички неустоими предложения на веригата тази седмица можете да откриете ТУК.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София